Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Θερμή υποδοχή σε Βέλος και Ζάρακες
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι πολίτες του Βέλους και των Ζαράκων στον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας που έγινε την Δευτέρα.
 

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δημήτρης Θωμάς ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος δεν τους θυμάται μόνο προεκλογικά αλλά βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους προκειμένου ν’ αφουγκράζεται τα προβλήματά τους ....
και να δρομολογεί λύσεις.

Στους Ζάρακες που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του έτερου υποψηφίου Θανάση Μπουραντά, ο Δημήτρης Θωμάς ξεκαθάρισε ότι πήγε στο χωριό προκειμένου να κάνει την προεκλογική του ομιλία, σεβόμενος κάθε αντίπαλό του και ευχήθηκε να κάνει το ίδιο και ο Θανάσης Μπουραντάς όταν μιλήσει στην Κύμη.
 

Αναφερόμενος στο τοπικό συμβούλιο του χωριού, τόνισε ότι δεν είχε καμία συνεργασία με το Δήμο και, εάν δεν υπήρχαν οι δραστήριοι πολιτιστικοί σύλλογοι του χωριού, τότε θα ήταν πολύ δύσκολο να παραχθεί έργο.
 

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου αναφέρθηκε και στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, οι οποίες στέρησαν από τους Ζάρακες τα χρήματα από το ανταποδοτικό τέλος της αιολικής ενέργειας, τα οποία «έριξαν» σε άλλες περιοχές για την παραγωγή έργου.
«Αυτή η δημοτική αρχή φρόντισε ν’ αποκαταστήσει την αδικία και ήδη, ένα μεγάλο έργο το οποίο κατασκευάζεται είναι το Πνευματικό Κέντρο» τόνισε ο Δημήτρης Θωμάς καταχειροκροτούμενος από τους κατοίκους.
 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στην απουσία της αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια και την μηδενιστική της στάση, ενώ μιλώντας για τον Θανάση Μπουραντά, τόνισε ότι ως Νομάρχης και ως Αντιπεριφερειάρχης θα μπορούσε να είχε προχωρήσει στην εκτέλεση έργων για την επίλυση προβλημάτων στην περιοχή, κάτι που δεν έκανε όταν είχε δύναμη στα χέρια του. «Πως είναι δυνατόν να υπόσχεται ότι θα υλοποιήσει τώρα τέτοιου είδους
υποσχέσεις εάν εκλεγεί Δήμαρχος» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου.
Και στις δύο ομιλίες οι αίθουσες ήταν γεμάτες ενώ ο Δημήτρης Θωμάς έγινε δεκτός μ’ ενθουσιασμό από τους πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν πλέον ποιοι είναι εκείνοι που νοιάζονται για τον Δήμο, εργάζονται σκληρά και παράγουν έργο.