Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Regions’ Cup: Στην Εύβοια το τρόπαιο!


Η ΕΠΣ Εύβοιας κατέκτησε το Regions’ Cup, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας» επικράτησε της ΕΠΣ Θράκης με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι (το 90λεπτο και η παράταση έληξαν 1-1).
Προβάδισμα στο σκορ πήρε η Θράκη με τον Μουστάκα στο 29ο λεπτό, το οποίο δεν κατάφερε να διατηρήσει και η Εύβοια με τον Βεζυρτζόγλου στο 48’ έφτασε στην ισοφάριση. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της παράτασης η Θράκη κέρδισε....

πέναλτι (94’) που εκτέλεσε ο Ξενάκης και απέκρουσε ο Μόνος.
Διαιτητής του τελικού ήταν ο Παναγιώτης Κουιντζίδης με βοηθούς τους Παντελή Κύφο, Γιώργο Θεοδώρου και 4ο διαιτητή τον Παναγιώτη Συμεωνίδη.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ:
Πουλακίδας, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης, Προδρομίτης, Κουφιώτης, Τσώνης, Αρχοντής (61’ Βασιλακάκης), Ξενάκης, Αμέτ (73’ Bάσκος), Μουστάκας, Λυκούδης (108’ Αντωνιάδης)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ζούλης, Νικολαϊδης, Συριτούδης, Φωτιάδης. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νικόλαος Ιωσηφίδης

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:
Μόνος, Κοκκός, Κοκκάλας, Θωμόπουλος, Μπισμπικόπουλος, Δαρζέντας, Αγραφιώτης (70’ Μαντάς), Καλοφορίδης (99’ Μαστροκώστας, Παριανός (91’ Τσιβίκας), Βερυρτζόγλου, Σταματάκος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Σιανός, Κοτρώτσιος, Δαμάσκος, Ευγενίου. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αθανάσιος Γούρνας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο UEFA Regions’ Cup 2014-15. Ειδικότερα, θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο (15-19 Ιουνίου) μαζί με ομάδες από τη διοργανώτρια Σλοβενία, το Σαν Μαρίνο και τη Σκωτία.