Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Δεν τελείωσε το ταξίδι του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και αυτό είναι το σημαντικό. Την Τετάρτη δεν έχασε ούτε μέσα στον Βόλο με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΝΙΚΗ και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Αυτό σημαίνει πολλά και καλά θα κάνουν κάποιοι  να παραδεχθούν επιτέλους πως για να ζήσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αυτό το ταξίδι κάποιοι τον έφτιαξαν ομάδα, κάποιοι τον ηρέμησαν και τον οδηγούν επαγγελματικά ώστε να μπορεί να ονειρευτεί και δεν μπορώ να καταλάβω, αυτό που λένε πως .....
ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και όχι απλά σε κάποιους και πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.
Καλά να τα λέμε αυτά αλλά νομίζω πως κάνουμε λάθος.
Πόσο ιδέα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, όταν ένας δήμος με χιλιάδες δημότες, έχει περίπου 600 υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές και οι οποίοι πληρώνουν για να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα, ενώ δεν πληρώνουν για να πάρουν ένα διαρκειας του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ;
Πιστεύω να μην θυμώσουν οι υποψήφιοι. Κυρίες και κύριοι αυτή είναι η αλήθεια.
Όταν μια ομάδα έχει διαθέσει 100 - 200 διαρκείας ενώ στην περιοχή έχουμε 600 υποψηφίους δεν μπορούμε να μιλάμε για ιδέες. Για τις ιδέες ματώνουμε.
Την Κυριακή στα Ψαχνά έρχεται ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ και έρχεται για να κερδίσει. Πιστεύω πως η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο και θα πάρει τους 3 βαθμούς.