Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΛΗΛΑΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0 - 0


Δεν ικανοποίησαν οι δύο ομάδες τον κόσμο με την απόδοσή τους, αλλά οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους, σύμφωνα με αυτά που δήλωσαν στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.
Ο κ. Αγγελος Βογιατζής είπε πως δοκίμασε διάφορα συστήματα και πιστεύει πως η ομάδα του θα έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μιλώντας για τον Τσιβίκα και την αντικατάστασή του....
στο 46΄ μας είπε πως είναι γνωστή η αξία του αλλά είναι κουρασμένος αφού έχει μεγάλη συμμετοχή σε όλα τα φιλικά και τρέχει και με τις δουλειές του.
Η ομάδα της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ σίγουρα θα κάνει ζημιές στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στην έδρα της, αφού επιθετικά έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι βλέπουν δίχτυα.

Ο κ. Κώστας Καλλιμάνης μιλώντας στο τέλος του αγώνα στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 είπε πως η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη και πως μέχρι τώρα δούλεψαν περισσότερο με την άμυνα και στον αγώνα με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία είναι καλή στην επίθεση, δοκιμάσαμε τις αμυντικές δυνατότητες και πήγαμε καλά. Επιθετικά θα δούμε τι θα κάνουμε είπε αφού κι ο ΤΡΙΚΚΑΣ είχε απουσίες από τις προπονήσεις και δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Ο κ. Καλλιμάνης κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει τον ΛΗΛΑ.

ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ