Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση

Δεν απαντώ σε "αγνώστους", αλλά και δεν μπορούν να με τρομάξουν.
Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 θα πάρει τις αποφάσεις του για την συνέχεια. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτώ να συμβιβαστώ με  το να κατευθύνουν τους διαιτητές και τους παρατηρητές ρουφιάνοι και κάποιοι τύποι οι οποίοι όταν δεν τους υπηρετείς προσπαθούν να σε θάψουν.
Στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 σεβόμαστε  την ΕΠΣΕ, τους παρατηρητές, τους διαιτητές, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, αλλά κανείς δεν θα μας ...
υποδείξει το τι θα λέμε και τι θα γράφουμε.
Αν η ΕΠΣΕ δεν πάρει αποφάσεις τότε θα επιστρέψουμε τις άδειες που μας έχει παραχωρήσει και θα συνεχίσουμε με τις εκπομπές "έξω από τους αγωνιστικούς χώρους".
Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή και στην συνέχεια θα προτείνω στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 να επιστρέψει τις άδειες που μας παραχωρήθηκαν.
Αγαπητέ κύριε, δεν επιχείρησα ποτέ να "στήσω" κάποιον αγώνα υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας και φυσικά προκαλώ τον όποιον διαιτητή να πει, αν έστω και με πλάγιο τρόπο επιχείρησα έστω και για ένα IPHONE να τον πείσω να βοηθήσει μια ομάδα ή αν απευθύνθηκα σε παράγοντα για να του ζητήσω IPHONE εκπροσωπόντας κάποιον διαιτητή όπως έκαναν αυτοί οι οποίοι σήμερα είναι οι κουκουλοφόροι.
Δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός για να λέω και να γράφω την άποψή μου και φυσικά έχω να λέω για να γεμισω μια ραδιοφωνική εκπομπή.
Ελάχιστα μ΄ ενδιαφέρουν οι περιγραφές των αγώνων και ντρέπομαι όταν ελέγχουν τους ανθρώπους της ενημέρωσης  άνθρωποι οι οποίοι ήταν μέλη παράγκας και αυτό το λένε ακόμη και σήμερα συνάδελφοί τους και άνθρωποι οι οποίοι προπηλάκηζαν διαιτητές και παρατηρητές πριν λίγα χρόνια.
Αυτά και θα επανέλθω αν χρειασθεί. Θα επανέλθω με ονοματάκια, για να τελειώνουμε.