Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΟ

«Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Η Δίκη» ξεπέρασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 21.10.2014 ακόμη και τα δικά της απύθμενα όρια κατασκευών. \ Στην απελπισμένη προσπάθειά της να αναδείξει δήθεν εμπλοκή στελεχών της Ε.Π.Ο. σε εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων σε Ενώσεις – Μέλη της έφτασε μέχρι την απόλυτη εξαχρείωση.
Βάφτισε την τακτική επιχορήγηση, που η Ε.Π.Ο. από ίδια έσοδα κατανέμει ....

στα Μέλη της, «επιχείρηση εξαγοράς ψήφων», την ώρα που «το ποσό της εξαγοράς» κατατέθηκε επισήμως και νομιμότατα στον επίσημο λογαριασμό της Ένωσης Δωδεκανήσου με ταυτόχρονη ενημέρωση της διοίκησης για την κατάθεση.
Με λογικές ακροβασίες του στυλ «πήγες και είπες κι έλεγες πως πήγα και είπα κι έλεγα ότι κάποιος πήγε και είπε και έλεγε…» επιχειρεί να εμπλέξει την Ομοσπονδία σε δήθεν απόπειρα χρηματισμού ανθρώπων της τοπικής ποδοσφαιρικής οικογένειας στις εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην Ε.Π.Σ. Δράμας.
Οι καθ’ έξιν και κατ΄ επάγγελμα ξεδιάντροποι ψεύτες της εκπομπής θα πάρουν κι επίσημα τις απαντήσεις τους από την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, στις αίθουσες της οποίας όχι μόνο θα λάμψει η πλήρης αλήθεια, αλλά θα συντριβούν, για μια ακόμη φορά, οι αθλιότητές τους».