Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Καλησπέρα κ. Παπακωνσταντίνου

Να στείλω την καλησπέρα μου στον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου Γιάννη, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα με τους ανθρώπους της ενημέρωσης, τους διαιτητές και τους παρατηρητές.
Κύριε Παπακωνσταντίνου δεν χαίρομαι καθόλου με την όλη κατάσταση, αλλά οφείλω να γράψω την άποψή μου.
Δεν έκανα τίποτα παραπάνω, από αυτό που θα έκανε ο κάθε λογικός άνθρωπος. Κάλυψα έναν άνθρωπο της ενημέρωσης, μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρω να σηκώνουν ....
κεφάλι οι ρουφιάνοι.
Δεν έχω δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε διαιτητές, παρατηρητές, προπονητές κλπ, αλλά δεν γουστάρω να παριστάνουν και κάποιοι τους προστάτες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Κύριε Παπακωνσταντίνου ξέρετε την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σας και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Σας ζητώ λοιπόν με δική σας παρέμβαση να βάλετε τάξη και να εφαρμοσθούν οι κανονισμοί προς κάθε κατεύθυνση. 
-Ν΄ αρχίσουμε από την ώρα που πρέπει οι διαιτητές και οι παρατηρητές να βρίσκονται στο γήπεδο.
-Στην συνέχεια να γράψουμε για το ότι θα πρέπει οι παρατηρητές έγκαιρα να δίνουν στους ανθρώπους της ενημέρωσης τις συνθέσεις των ομάδων και όχι να ενοχλούμε τους διαιτητές.
-Να υπάρχει έγγραφο της ΕΠΣΕ μαζί με το φύλλο αγώνα για το ποιοι θα είναι στον αγωνιστικό χώρο και να μην βρεθεί εκεί κανένας άλλος.
- Να ενημερωθούν οι παρατηρητές για τον τρόπο που πρέπει να ασκούν τα καθήκοντά τους και πάντως να ξέρουν πως δεν είναι σερίφηδες.
Κύριε Παπακωνσταντίνου προσωπικά δεν μ΄ ενδιαφέρει το θέμα, γιατί περιγράφουμε ως ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 τους αγώνες χωρίς να μπαίνουμε στους αγωνιστικούς χώρους και φυσικά δεν ενοχλούμε κανέναν. Ας βγει κάποιος να πει πως τον ενοχλήσαμε. Πρέπει όμως αυτοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει απίστευτες καταστάσεις και έχουν τιμωρηθεί γι΄ αυτό, να παριστάνουν σήμερα τους ελεγκτές.
Ζητώ συγνώμη αλλά έπρεπε να τα γράψω αυτά γιατί η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και κάποιοι προσπαθούν να μας γαμ---σουν όπως λένε κι αν τα καταφέρουν, θέλω να ξέρω αν έχουν και την άδεια της ΕΠΣΕ.