Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ρατσιστές...

Το αστείο να τελειώσει εδώ με τους "κυρίους" οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα όρια του βλάκα και δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στα γήπεδα. Το Σάββατο είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο στο γήπεδο της Κανήθου με πρωταγωνιστή έναν πρώην παράγοντα της ομάδας του ΠΑΟ Κανήθου, ο οποίος ενοχλήθηκε φαίνεται από την παρουσία "γύφτων" στο γήπεδο!!
Συγνώμη κύριε ποιος είσθε;
Δεν θέλω πάλι ν΄ ακούσω τις διάφορες δικαιολογίες και τις μπούρδες περί....
κυρίου και περί ανθρώπου ο οποίος έχει προσφέρει στον αθλητισμό, γιατί τότε θα γράψω αυτά που θα έπρεπε να γράψω από την αρχή.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κανήθου θα πρέπει να βρούνε τον τρόπο να ζητήσουν έμπρακτα  και ειλικρινά συγνώμη για την ρατσιστική συμπεριφορά αυτού του "κυρίου" την ώρα που ένα νέο παιδί βρισκόταν στο έδαφος με σοβαρό τραυματισμό και το οποίο στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και παραμένει με κατάγματα στο σαγόνι του.
Οι διάφοροι ευαίσθητοι, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όποιων κακοποιούν τα ζώα, αλλά φαίνεται πως αδιαφορούν για όσους σκοτώνουν την ψυχή νεαρών παιδιών με την ρατσιστική τους συμπεριφορά.
Επειδή εγώ δεν μασάω τα λόγια μου κι επειδή η ομάδα του ΠΑΟ Κανήθου έχει προχωρήσει σε ημερίδες με ψυχολόγους και ανθρώπους άλλων ειδικοτήτων, θα περιμένω από τον προπονητή κύριο Βλάσση Ταβλαρίδη να πάρει ξεκάθαρη θέση στο θέμα, να ονομάσει τον παράγοντα ο οποίος πιστεύει πως η δική του ράτσα είναι ανώτερη από τους γύφτους, τους ρομά και άλλους. 
Κύριε Ταβλαρίδη συγνώμη, αλλά μ΄ αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε.
Δεν θέλω να γράψω το "δάσκαλε που δίδασκες" γιατί δεν έχετε την ευθύνη για όσα λέει ο καθένας όταν ανοίγει το στόμα του, αλλά θα έχετε την ευθύνη, αν δεν πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.