Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ

ΑΠΟ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ <nkanatselos@gmail.com>
 

Πραγματικά το βλέπω πως δεν έχεις καμια εμπάθεια με την ομάδα τις Μακρυκάπας,ειδικά όταν προσπαθείς να να μας παρουσιάσεις το άσπρο μαύρο...!
πραγματικά πιστεύω πως εχθές ήσουν ο μοναδικός που δεν είδε το πέναλτι και την κόκκινη στο 30 λεπτό,αν βρείς έστω έναν φίλαθλο που ήταν εχθές στο γήπεδο έστω και από τους φιλάθλους του Ληλα και έχουν την ίδια άποψη με εσένα θα παω πάσο...!
και να αναφερθώ για τον αγώνα τις προηγουμενης εβδομάδας τις Μακρυκάπας με....

την Καστέλλα και να πω πως είναι κατακριτέες κάποιες βρισιές που έγιναν εκεί από φιλάθλους αλλα απάντησε μου σε κάποια πράγματα:
1)πως μπορείς να έχεις πλήρες άποψη για έναν αγώνα και διαφορα συμβάντα που δεν ήσουν ποτε παρόν ούτε εσύ ούτε αλλα ΜΜΕ?
2)πως μπορείς να κρίνεις τα πάντα μονο και μονο από μια επικοινωνία με έναν ανθρωπο που ανήκει σε μια από τις δυο ομάδες?
3)πες μας αφού έχεις πλήρες άποψη για τον αγώνα ποιοι παίχτες έκαναν χειρονομίες στην εξέδρα και προκαλούσαν συνεχεια?
4)πες μας αφού έχεις πλήρες άποψη που πηγαν να πανηγυρίσουν το γκολ οι παίχτες τις Καστέλλας και τι χειρονομίες έκαναν στους φιλάθλους 2-3 από αυτούς και ειδικά ο θιγμένος που μας λες εδώ και μια εβδομάδα?
5)πες μας αφού έχεις πλήρες άποψη που είχαν μαζευτεί οι παίχτες τις μιας ομάδας και που οι παίχτες τις άλλης ομάδας όταν τελειωσε ο αγώνας και γιατί δεν έμπαιναν στα αποδυτήρια αλλα είχαν πάει στην περίφραξη του γηπέδου και αντάλλαζαν γαλλικά με τους φιλαθλους και τους προκαλούσαν στην κυριολεξια να μπούνε μέσα?
Μάλλον ενοχλεί πολλούς που μαζεύει τον περισσότερο κόσμο σε όλη την Ευβοια και ακόμη κοβει περισσότερα εισιτήρια από μερικούς άγωνες του Ηρακλή Ψαχνών.