Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Συγνώμη κυρία Φραντζή

Έχω μάθει να ζητώ συγνώμη όταν αδικώ κάποιον και αυτό θα κάνω και σήμερα.
Μετά τον αγώνα Κυπέλλου ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0 - 4, είχα σχολιάσει την φάση ενός πέναλτι που σφύριξε ο κ. Παπακυριάκος και αμέσως μετά το πήρε πίσω, γιατί όπως ο ίδιος είπε η κυρία Φραντζή του είπε πως η μπάλα είχε βγει κόρνερ.
Είχα σχολιάσει και το ότι η κυρία Φραντζή πήγε στο γήπεδο στο παραπέντε και πως έφυγε μόλις τελείωσε ο αγώνας και πριν συμπληρωθεί και υπογραφεί το φύλλο αγώνα.
Λοιπόν άρχισε το ξετύλιγμα του κουβαριού και εγώ πρώτος ζητώ ....
συγνώμη από την κυρία Φραντζή, για το σχόλιο σχετικά με το ότι έφυγε αμέσως μετά τον αγώνα.
Η κυρία Φραντζή έφυγε αμέσως επειδή ο κ. Παπακυριάκος της ζήτησε επίμονα να φύγει. Προφανώς είχε τους λόγους του και θα πρέπει να τους πει, αν όχι δημόσια τουλάχιστον στην επιτροπή διαιτησίας, αλλά και στον Σύνδεσμο Διαιτητών. Αυτό θα έπρεπε να το κάνει και στην συνάντηση μας κάλεσε ο Σύνδεσμος και όχι ν΄ αφήνει ακάλυπτη την κυρία Φραντζή.
Κυρία Φραντζή, σας ζητώ δημόσια συγνώμη για το θέμα αυτό και θα χαρώ πολύ αν υποχρεωθώ να ζητήσω συγνώμη, αν αποδειχθεί πως ο κ. Παπακυριάκος δεν είπε την αλήθεια, όταν μετά την αποχώρησή σας από το γήπεδο, βγήκε από τα αποδυτήρια και παρουσία της διοίκησης και του προπονητή του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, σας φόρτωσε τα πάντα.
Για να βάλουμε μια άνω τελεία στο θέμα, δεν πιστεύαμε ποτέ πως ένας κύριος, θα καθόταν να μας ακούει να λέμε στα γραφεία του Συνδέσμου για την κυρία Φραντζή και δεν θα έβρισκε το θάρρος να πει πως ο ίδιος προέτρεψε την βοηθό του να φύγει.
Κύριε Παπακυριάκο, σας ζητήσαμε κι άλλη φορά να δείξετε πως είσθε ευαίσθητος άνθρωπος και να μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Δεν το κάνατε. Κάντε το τώρα γιατί τώρα άρχισε το ξετύλιγμα του κουβαριού.
Και κάτι τελευταίο κύριε Παπακυριάκο. Μπορείτε να μας έχετε γραμμένους όπως λέτε, αλλά να μην λέτε πως κάτι θέλουμε από εσάς.
Δεν θέλουμε τίποτα απολύτως όπως δεν θέλουμε και από κανέναν διαιτητή. Οι άλλοι το ξέρουν και ήρθε η ώρα να το μάθετε κι εσείς.
Ζητήσατε ή όχι από την κυρία Φραντζή να αποχωρήσει;
Τι λέει ο κ. Φανός, ο κ. Τσολακίδης, ο κ. Κασομούλης και τα άλλα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών; Γιατί καλύπτουν, αν καλύπτουν τον κ. Παπακυριάκο και εκθέτουν την κυρία Φραντζή; 
Η Επιτροπή Διαιτησίας θα κάνει κάτι ή έχει λόγους να σφυρίζει αδιάφορα;