Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

A.E.Λ. – ΑΟ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 0-0
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 3-0 ΑΕΧ/ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν στάθηκε εμπόδιο στο γειτονικό αγώνα της ομάδας μας με τον Μιαούλη Φύλλων για να προσφέρουν οι δύο ομάδες ένα καλό αγώνα σε όσους το παρακολούθησαν που το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Οι αθλητές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν παρουσίασαν ωραίο θέαμα με δυνατές μονομαχίες αλλά με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες . Το ενδιαφέρον όμως έμεινε αμείωτο για τον ----
κόσμο που το παρακολούθησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα αφού η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες με της άμυνες όμως των δύο ομάδων να είναι καλά οργανωμένες.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Ντούρα, ο οποίος έδειξε δύο κόκκινες κάρτες για την ομάδα μας ( Μπούρικας και Παπαχρήστος),και μία για τον Μιαούλη (Τρίκας)
έδωσε στις δύο ομάδες από ένα βαθμό.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι τρείς κόκκινες ήταν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ντούρα, Στρουμπούλη και Δέλχα.
Α.Ε.Λ.  Βυργιώτης, Κορκόβελος, Αναγνώστου ( 79΄Ζαούρης ), Μπαλόζι, Παπαγεωργίου ( 63΄Αργύρης Γεωργ.), Μπούρικας, Μικράκης, Κακός, Χατζηαντωνάκης, Μπεινόγλου, Παπαχρήστος.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει εκτός έδρας με την ομάδα του Αμαρυνθιακού το Σάββατο 7/2 και ώρα 15.15.

Με νίκη συνέχισε η ομάδα των νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-0 εκτός έδρας την ομάδα της ΑΕΧ/Έξω Παναγίτσας. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Μότσος, Αναγνώστου και Αργύρης Γεωργ..