Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Καλημέρα

Εντάξει. Αν κάποιοι έχουν ασυλία εμείς δεν φταίμε σε τίποτα. Έχουμε υποχρέωση να γράφουμε την άποψή μας και όχι να κλείνουμε τα μάτια μας. Στον αγώνα ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ η ομάδα του Αλιβερίου κέρδισε δίκαια  και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Η διαιτητές κατάφεραν να έχουν με παράπονα και τις δύο ομάδες. 
Όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε ας ρωτήσει αυτούς που ήταν στον αγώνα και ξέρουν καλύτερα από εμάς τους κανονισμούς και το ποδόσφαιρο....
γενικότερα.
Λυπούμαστε ειλικρινά γιατί ξέρουμε πως κάποιοι με την σιωπή τους θα το ξεπεράσουν κι αυτό και φυσικά δεν θα διστάσουν να μας συκοφαντήσουν στις παρέες του.
Η ουσία πάντως παραμένει. Οι διαιτητές κατάφεραν να μας πείσουν πως μπορούν να ξεκινήσουν έναν αγώνα σε γήπεδο το οποίο δεν φαινόταν οι γραμμές!!!
Προσπαθούν να μας πείσουν πως όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας ο οποίος χρειάσθηκε την βοήθεια του γιατρού, μπορεί να σηκωθεί και να εκτελέσει πέναλτι και όχι να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.
Όταν εξηγήσαμε την φάση στον προπονητή του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ κ. Σπύρο Σταματούκο, μας είπε πως έχουμε δίκιο. Αυτοί που δεν θα μας δώσουν ποτέ δίκιο είναι οι διαιτητές γιατί είναι υπεράνω όλων.