Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

«Κακό χωριό τα λίγα σπίτια...»

Κοίτα ν΄ ακούσεις...και άκου να δεις!!!!

Μας πήρανε χαμπάρι και στην Αθήνα!!!

«Κακό χωριό τα λίγα σπίτια...»


cfoot2
Το "τρένο" του Ηρακλή Ψαχνών μετά από άκρως επιτυχημένες χρονιές αντιμετωπίζει φέτος τον κίνδυνο του... εκτροχιασμού, με την τοπική κοινωνία να σφυρίζει... αδιάφορα και... ανέξοδα!

Ανέβηκε τις κατηγορίες "τρένο. Είναι από τις ελάχιστες ...
ομάδες στη Football League (και όχι μόνο) που είναι "καθαρή, χωρίς χρέη, προσφυγές κ.α. Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής Ψαχνών (περί ου ο λόγος) διάγει φέτος την χειρότερη του αγωνιστική χρονιά.
Μια χρονιά που ξεκίνησε με ερωτηματικά, αμφιβολίες και τις (μόνιμες πλέον) απεγνωσμένες και χωρίς αντίκρυσμα κλήσεις της διοίκησης για βοήθεια και στήριξη απο τους τοπικούς φορείς και τον κόσμο, στην μοναδική Ευβοιώτικη ομάδα που μετέχει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Στούπας έφτασε μια... ανάσα από την αποχώρηση του, ωστόσο βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρεται να συνεχίσει ουσιαστικά το έργο του και ή ομάδα θα "βούλιαζε" ακολουθώντας πιθανότατα τον δρόμο του Πανηλειακού, παρέμεινε για ακόμα μια χρονιά στον προεδρικό "θώκο" των "πράσινων" ευελπιστώντας (μάταια) να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του, ανθρωποι που μπορούν (αλλά είναι πασιφανές ότι δεν θέλουν) να συνεισφέρουν στον σύλλογο.
Κάλεσμα απήυθηνε και πριν λιγες εβδομάδες, αλλά... "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"! Ουδείς δραστηροποιήθηκε, ουδείς φιλοτιμήθηκε. Η κριτική που ασκείται από ορισμένους "φίλους" του συλλόγου είναι εκ του ασφαλούς και σαφώς πιο ανέξοδη! Παίκτες αποκτήθηκαν (καλοί, κακοί, άπαντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος), προπονητές άλλαξαν, ωστόσο η χρονιά δεν κυλάει θετικά για τον Ηρακλή που βρίσκεται έξι "στροφές" πριν το τέλος στη χώνη του απευθείας υποβιβασμού.
Ακόμα και τώρα, στο σημείο μηδέν, ουδείς ευαισθητοποιείται για το... αύριο του Ηρακλή Ψαχνών. Η διοίκηση προσπαθεί, έχοντας ως βοήθεια μόνο την... ευχή του τόπου (και όχι από όλους). Η χρονιά για τον Ηρακλή Ψαχνών, μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 μήνα, ίσως και σε 3,5!
Μπορεί να σωθεί, ενδεχομένως και να πέσει! Όλα είναι φυσική απόρροια της αδιαφορίας ορισμένων που δεν έβαλαν "πλάτη" να συνεχίσει την ανοδική της πορεία η ομάδα.
Οι ίδιοι που κάνουν τώρα κριτική και εκφράζουν τον... τρόμο τους μήπως και η ομάδα "τους" πάει στο Α' τοπικό. Το λες και υποκρισία! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών, παρατηρείται και σε άλλες επαρχιακές ομάδες που δεν βλέπουν ανταπόκριση από τον κόσμο...
Κακό χωριό τα λίγα σπίτια!