Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣΕ & ΕΔ/ΕΠΣΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στα γραφεία της Ένωσης, η συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας και Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπακωνσταντίνου με τους Διαιτητές, αξιολογημένους, αλλά κι όσους αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα.
Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην μέγιστη προσοχή και σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν οι διαιτητές στις τελευταίες, κρίσιμες, αγωνιστικές του Πρωταθλήματος και .....στον τελικό, ώστε να ολοκληρωθούν όλα ομαλά και με μέγιστη αξιοπιστία. Τόνισε δε ότι θα πρέπει να εφαρμόζεται απαρέγκλιτα ο κανονισμός, προς κάθε κατεύθυνση, και προς τα εκεί θα πρέπει να κινηθούν όλοι. 
Είναι δεδομένο, επεσήμανε, ότι όλοι συνεργαζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, για το ποδόσφαιρο, με αμοιβαία κατανόηση, αλλά όσοι υπερβαίνουν τα όρια και τους κανονισμούς θα πρέπει, στα πλαίσια της ισονομίας, να δέχονται και τις προβλεπόμενες ποινές.
Ακόμα, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην Ένωση, στην ΕΔ και στον Σύνδεσμο, ώστε οι διαιτητές να είναι κατάλληλα ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για όσα θα αντιμετωπίσουν στα πλαίσια του ρόλου τους. Προέτρεψε, μάλιστα, τους διαιτητές να έχουν ενεργή συμμετοχή στον Σύνδεσμο, ώστε να είναι άρτια εκπαιδευμένοι, αλλά και να λειτουργούν ως ομάδα.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με διάλογο ανάμεσα στον κ. Παπακωνσταντίνου και τους διαιτητές, όπου επισημάνθηκαν διάφορα προβλήματα και προτάθηκαν αντίστοιχες προτάσεις και λύσεις, καθώς αναφέρθηκε ότι κάτι ανάλογο θα επαναληφθεί σύντομα.