Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Οι κοπροσκυλοκοτούλες

Τελικά χάσαμε τις απίθανες αναρτήσεις τους. Μαζεύτηκαν σε κοτέτσι τα κοπρόσκυλα και έγιναν απλές και γέρικες κοτούλες. Δεν βρίσκουν πλέον την δύναμη να γράψουν γι΄ αυτούς που πίστευαν πως θα γκρεμίσουν από την εξουσία του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Μετά το στραπάτσο που έπαθαν στις εκλογές της ΕΠΣΕ τα άφησαν όλα και πλέον δεν έχουν κοινό ν΄ απευθυνθούν.
Δεν είπαν κουβέντα για το στραπάτσο, δεν είπαν κουβέντα για το ότι ήταν αυτοί οι οποίοι οδήγησαν τους κ κ. Κιούση και Ταρνανά να εκτεθούν ως υποψήφιοι, αφού....
έτρεχαν από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον ¨Δία¨ και άλλους, αλλά τελικά δεν τους ψήφισαν ως ψηφοδέλτιο ούτε αυτοί που τους πρότειναν!!!!
Λοιπόν αγαπητές γέρικες κοτούλες, τώρα το μόνο που σας απέμεινε, είναι οι επαναλαμβανόμενες ύβρεις. Μείνατε στην ίδια τάξη, αλλά δεν πειράζει. Θα μάθετε κάποια πράγματα και ίσως στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΕ να βρείτε πάλι κάποια πρόσωπα για να τα βάλετε μπροστά και να περάσετε καλά αφού θα σας γυρίζουν από ταβέρνα σε ταβέρνα, αν σας πιστέψουν.
Εσείς φυσικά ξέρετε πως οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Πίσχινας έχουν βρει τον επόμενο πρόεδρο, αφού οι ίδιοι έχουν δηλώσει πως δεν θα είναι πάλι υποψήφιοι.