Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ


«Με αισθήματα χαράς, συγκίνησης και περηφάνιας θέλω να συγχαρώ από καρδιάς την ανδρική ομάδα του ΠΟΛΟ του ΝΟ Χαλκίδας, η οποία προηγήθηκε στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.
Επιπλέον, να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Χαλκίδας, για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς και τις καλύτερες ευχές μου, για επιτυχή έκβαση των αγώνων μπαράζ, για την άνοδο της ομάδας του ΑΟΧ, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Τέλος να συγχαρώ τους αθλητές του ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ του ΝΟΧ που για άλλη ...
μια φορά οι αθλητές του πρώτευσαν πανελλαδικά, καθώς τη διοίκηση και τον ακάματο εργάτη των ναυταθλητισμού, Πάνο Συκιώτη, που συμβάλλουν τα μέγιστα στη διαρκή άνοδο του επιπέδου των θαλάσσιων αγωνισμάτων.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας και εγώ προσωπικά, ως Πρόεδρος, στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητών και των ομάδων της πόλης μας και δεσμευόμαστε για συνέχιση των προσπαθειών μας, ώστε να ενισχυθεί το αθλητικό πνεύμα στη Χαλκίδα, σ’ όλες τις ηλικίες,  να στηριχθεί ο τοπικός αθλητισμός και να αποτελέσει τον πυρήνα μαζί με παράλληλες πολιτιστικές - κοινωνικές δράσεις, για την ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς και την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι».

Με γνώμονα αυτό, στηρίζουμε και διοργανώνουμε αθλητικά γεγονότα διεθνούς απήχησης καθώς επίσης μεριμνούμε για την βελτίωση και αποκατάσταση φθορών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, προκειμένου να είναι εύρυθμη η λειτουργία τους και η χρήση τους από αθλητές και πολίτες.

Ευελπιστώ στη συνέχιση της αγαστούς συνεργασίας που έχουμε χτίσει μέχρι τώρα με όλες τις αθλητικές ομάδες και τους παράγοντες του αθλητικού χώρου του Δήμου μας, προς όφελος της νεολαίας μας και του συνόλου της κοινωνίας.»

                                                                            Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
                                                                                           ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ