Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Σύμβαση για κατασκευή Νηπιαγωγείου στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας


Υπεγράφη στις 27/5/2015 η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου “Προσθήκη 2/θέσιου Νηπιαγωγείου στον χώρο του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας περιοχής “Δυο Δένδρα” Δήμου Χαλκιδέων Νομού Εύβοιας, με τη μέθοδο της προκατασκευής”, μεταξύ της εταιρείας “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (πρώην ΟΣΚ) και του Ν. Γεωργαλή, ως εκπροσώπου της εταιρείας “Β. ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.”.
       Η σύμβαση του έργου ανέρχεται στα 820.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ) , σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού , που διενεργήθηκε στις 4/11/2014 .
     Η κατασκευή του Νηπιαγωγείου θα γίνει στον αύλειο χώρο του 23ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας , συνολικής έκτασης 4 στρεμμάτων,....
καλύπτοντας 350τμ. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σε ένα περίπου μήνα και να ολοκληρωθεί σε οκτώ (8) μήνες.
   Σε συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα 5/6/2015 ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με τον κ. Ν. Γεωργαλή, εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του έργου για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε σχολικές υποδομές στον ευρύτερο Δήμο Χαλκιδέων και ζήτησε την ολοκλήρωση του έργου, στις προβλεπόμενες προθεσμίες, ώστε να παραδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε χρήση.