Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2015, ο Δήμος Χαλκιδέων θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στο αλσύλλιο Κανήθου, με τη συμμετοχή παιδιών Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών.

Πρόκειται για δράση ενταγμένη στο γενικότερο πλαίσιο φιλοσοφίας του...
Δήμου για υποστήριξη πρωτοβουλιών ομάδων πολιτών, για τον καθαρισμό παραλιών, πάρκων, πλατειών και γειτονιών του Δήμου μας.
Στόχος του Δήμου Χαλκιδέων είναι η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Για τον λόγο αυτό, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, τα μικρά παιδιά θα ζωγραφίσουν με θέμα το περιβάλλον, θα φυτέψουν λουλούδια και θα διδαχθούν την αξία του πρασίνου στη ζωή μας, ενώ η Ομάδα Φιλαγνωσίας της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας θα διαβάσει στα παιδιά παραμύθια για το περιβάλλον.

Στις εκδηλώσεις θα λάβουν επίσης μέρος παιδιά από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς των Δημ. Ενοτήτων Ν. Αρτάκης, Βασιλικού και Δροσιάς, τα οποία θα πραγματοποιήσουν φυτεύσεις στους χώρους των σχολείων τους.



  Γραφείο Τύπου 

Δήμου Χαλκιδέων