Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Μόνος

Μ΄ αρέσει όταν τα σχόλιά μας ενοχλούν τους δήθεν και τους ουδέτερους.
Αυτό συμβαίνει γιατί εμείς δεν συνηθίζουμε να χαϊδεύουμε αυτιά, ούτε ξαφνικά να δοξάζουμε ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία.
Αυτό που συνέβη πριν, κατά την διάρκεια και μετά τα μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική δεν έχει προηγούμενο.
Στην αρχή είχαμε τους ουδέτερους. Μετά αυτοί έγιναν δήθεν και....
ρουφιάνοι. Στο τέλος έγιναν Χαλκιδάρες!!!
Γράψτε ονόματα λένε κάποιοι αναγνώστες. Δεν θα χρειασθεί φίλες και φίλοι. Τους ξέρουν και οι πέτρες, αλλά πλέον "τους έδωσαν"  και οι παράγοντες από την Βοιωτία, αφού ως γνωστόν τους ρουφιάνους δεν τους πάει κανείς.
Θα τους μάθει, αν δεν τους ξέρει και ο τερματοφύλακας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο Γιώργος Μόνος, αφού ήταν αυτοί που έδιναν ως προπονητές, τεχνικές συμβουλές στους αντιπάλους.
Εξηγούσαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μάλιστα με λεπτομέρειες που θα ζήλευε και ο Μουρίνιο.
Προσωπικά πληροφορήθηκα τα πάντα και έμαθα το τι μπορεί και τι δεν μπορεί ο Γιώργος Μόνος!!!
Το γέλιο είναι πως ο τερματοφύλακας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως και όλοι οι τερματοφύλακες, φροντίζουν ώστε να μην δημιουργηθούν φάσεις οι οποίες θα του δημιουργήσουν προβλήματα. Ο Μόνος τα κατάφερε επειδή η ομάδα λειτούργησε σωστά. Όλοι για όλους ήταν το σύνθημα και ο Μόνος καθοδήγησε σωστά τους αμυντικούς της ομάδας του και αυτοί του παρείχαν την ασφάλεια που παρέχουν στον τερματοφύλακα οι καλοί αμυντικοί.
Αμφισβητεί κανείς τις ικανότητες του Γιώργου Μόνου;
Τώρα δεν ξέρω, αλλά πριν 2 χρόνια κάποιοι τις αμφισβήτησαν όταν η τότε διοίκηση και προσωπικά ο κ. Ταρνανάς τον απομάκρυναν από την ομάδα. Τότε κάποιοι "δήθεν" έλεγαν και έγραφαν πως υπάρχουν καλύτεροι από τον Μόνο. Τ΄ αποτελέσματα είναι γνωστά.
Κύριοι, ο Μόνος ξέρει πως αυτοί που σήμερα προσπαθούν να γίνουν χειροκροτητές του, είναι αυτοί που δεν ήθελαν να πάνε κόντρα στον κ. Ταρνανά τότε και έμειναν ουδέτεροι!!!
Ο Γιώργος Μόνος δεν έχει ανάγκες από κόλακες και από τους δήθεν. Γνωρίζει την αξία του και το καλύτερο όλων είναι πως την γνωρίζουν και οι άλλοι.
Οι κόλακες δεν είχαν από που να πιαστούν και ήθελαν έναν για ήρωα, ώστε να καλύψουν αυτά που είχαν κάνει σε βάρος της ομάδας κατά την διάρκεια των μπαράζ.
Δεν τα έχει ανάγκη αυτά ο Γιώργος Μόνος και το έχει αποδείξει.
Στο κάτω κάτω παίζει και μπουζούκι και μπορεί να παίζει και οι άλλοι να χορεύουν!!!!!!
Προσωπικά θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Γιώργο Μόνο τον τερματοφύλακα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θέλω να τον συγχαρώ αφού ήταν μέλος της ομάδας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δικαίωσε αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν και φυσικά να τον καλέσω να συνεχίσει να είναι αυτός που είναι και να υποχρεώνει με την απόδοσή του τους κόλακες να γράφουν για ήρωες.