Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο κ. Θεοδοσίου

Φαίνεται πως γίναμε κακοί επειδή σχολιάσαμε κάποια πράγματα. Τον κ. Θεοδοσίου, πρώην υπαρχηγό του ΓΕΕΘΑ, δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά και φυσικά δεν μας απασχόλησε ποτέ ούτε ως αντιναύαρχος, ούτε ως οικογενειάρχης. Σχολιάσαμε τη σχέση του με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και τίποτα περισσότερο. Τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν και ευχόμαστε ο άνθρωπος να είναι πάντα καλά.
Το ότι υπήρξε αντιναύαρχος...
δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε  να σχολιάζουμε και να κρίνουμε. Και ο κ. Τσοχατζόπουλος υπήρξε υπουργός Άμυνας και παρ΄ολίγον πρωθυπουργός και όλοι του ασκούσαν κριτική.
Αυτός που θύμωσε, από ότι φάνηκε περισσότερο, ήταν ο κ. Σταμάτης Ρουσόδημος ο οποίος ήταν στις υποδομές του ΗΡΑΚΛΗ μαζί με τον κ. Θεοδοσίου. Επειδή σίγουρα ξέρει περισσότερα από εμάς, πολύ ευχαρίστως να τον φιλοξενήσουμε κάποια στιγμή και να κάνουμε μια συνέντευξη μαζί του, γιατί έχουμε πολλές ερωτήσεις και απορίες από εκείνη την εποχή.
Εμείς δεν βρίζουμε ανθρώπους, ούτε απειλούμε. Γράφουμε καθαρά την άποψή μας και μόνο αυτή. Αν όλα ήταν καλά τότε, γιατί η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ άλλαξε τα πάντα;