Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Eπεισόδιο Χρυσοβελώνη-Δ.Καμμένου στη Βουλή

Eπεισόδιο Χρυσοβελώνη-Δ.Καμμένου στη ΒουλήΠαρ' ολίγον στα χέρια

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στον διάδρομο έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, ανάμεσα στην εκπρόσωπο τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τον βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Καμμένο.
Αφορμή ήταν η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η κ. Χρυσοβελώνη, χαρακτηρίζοντας «αμιγώς προσωπική ενέργεια που δεν απηχεί σε κάθε ....
περίπτωση της θέσεις των ΑΝΕΛ» την ενέργεια του κ. Καμένου να αναρτήσει στο facebook, μια φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς, στην οποία αντικατέστησε την επιγραφή «Arbeit Macht Frei» με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη».
«Μένουμε Ευρώπη, λένε, πάση θυσία λένε, φέρτε να υπογράψουμε τα πάντα όλα λένε. Λέω ναι, αφού πληρώσουν το κόστος» είχε γράψει ο κ. Καμένος.

Η ανάρτηση δε αυτή του κ. Καμένου είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.

Ο κ Καμένος μόλις συνάντησε την κ. Χρυσοβελώνη της επιτέθηκε φραστικά ζητώντας της εξηγήσεις για την ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Έχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια;»

Η κ. Χρυσοβελώνη του απάντησε ότι ο πρόεδρος του κόμματος ήταν ενήμερος για την ανακοίνωση, χαρακτήρισε απαράδεκτη την επίθεση που της εξαπέλυσε και πρόσθεσε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να της συμπεριφέρεται κατ αυτό τον τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια η κ. Χρυσοβελώνη σε συναδέλφους της, ο κ Καμένος αποχώρησε όταν η ίδια απείλησε να καλέσει τον φρούραρχο και στο σημείο έσπευσαν δύο άτομα της φρουράς της βουλής.

«Εγώ ότι έκανα το έκανα κατ' εντολή του προέδρου. Ο κ. Καμένος ήρθε με βίαιο τρόπο προς εμένα. Μου μιλούσε προκλητικά και με έπιασε από το πέτο λέγοντας μου: Άκου κοριτσάκι μου δεν θα βγάζεις εσύ το όνομα μου έτσι. Άντε από δω που σε έχουμε και σε ταϊζουμε» ήταν μερικά από όσα της είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη.

«Μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει την οποιαδήποτε διαφωνία αλλά θα μπορούσαμε να το λύσουμε στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι στους διαδρόμους μπροστά σε κόσμο και βουλευτές» ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη.