Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Άποψή μας

Μπορεί κάποιοι να πόνεσαν πολύ, αλλά δεν θα δεχθούμε εμείς να μας κάνουν υποδείξεις και να μας απαγορεύσουν τα όποια σχόλια.
Κύριοι μήνες πριν από τις εκλογές της ΕΠΣΕ, δεχόμασταν καθημερινά επιθέσεις από την ομάδα του κυρίου Κιούση και τα παπαγαλάκια τους στο διαδίκτυο και τις ραδιοφωνικές εκπομπές.
Εμείς από την αρχή είχαμε ξεκάθαρη θέση και δεν θεωρούσαμε ηλίθιους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Τώρα γιατί τους ενοχλούν τα σχόλιά μας; μήπως θα πρέπει να...
ξανακούσουν τα όσα έλεγαν στα ραδιόφωνα;
Μήπως πρέπει να μας πούνε πότε εμείς γράψαμε ψέματα;
Μήπως θα πρέπει και τα παπαγαλάκια τους να βγούνε και να "ξαναπαίξουν" τα όσα έλεγαν πριν τις εκλογές;
Κύριοι, μόλις σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ούτε στην φυλακή πήγε, ούτε του απαγορεύθηκε η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, ούτε λαμόγιο είναι, ούτε τις εκλογές έχασε. Αυτά δεν λέγατε όπου πηγαίνατε; Τι απ΄ αυτά έγινε; ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατί λοιπόν να μην σας τα γράψουμε; γιατί σας πονάνε;
Δεν θυμώσαμε για την λάσπη που ρίχνατε σ΄ εμάς. Μας ήταν χρήσιμη. Σας την επιστρέψαμε και σας στείλαμε στο περιθώριο.
Το χειρότερο για σας είναι πως τώρα δεν μπορείτε να πάτε ούτε στους παράγοντες να τους πουλήσετε ρουχισμό μπαλίτσες, παπουτσάκια και άλλα αθλητικά είδη.
Λοιπόν να τελειώνουμε. Ρίξατε λάσπη με την οποία εμείς φτιάξαμε τούβλα και σας τα στέλνουμε καθημερινά. Αυτό θέλατε αυτό θα έχετε.