Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Τόση ανευθυνότητα;

Αγαπητέ μας κύριε, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ξέρουμε τις συμπάθειες που έχεις προς άλλους και την αντιπάθεια προς εμάς, αλλά είναι κουτό να προσπαθείς να χρεώσεις σ΄ εμας την μη μεταγραφή του Τσιβίκα στον ΛΗΛΑ.
Δυστυχώς για σένα τα στοιχεία δεν σε δικαιώνουν. Φυσικά εσύ μπορείς να συνεχίσεις να λες κακίες για μας προς τον πρόεδρο κ. Κοτσίφη και τα άλλα μέλη της διοίκησης, αλλά να ξέρεις πως στο τέλος ....
δεν θα δικαιωθείς. Και κάτι ακόμη. Ο ΛΗΛΑΣ δεν σου ανηκει και κάνεις μεγάλο κακό στην ομάδα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις. Στο σπίτι και στην δουλειά σου κάνεις εσύ κουμάντο και κανείς δεν θα σε κρίνει. Ο ΛΗΛΑΣ δεν σου ανήκει, εκτός κι αν κάτι έχει αλλάξει και δεν το μάθαμε.
Λοιπόν ο κ. Κοτσίφης και οι άλλοι ας διαβάσουν τι έγραφες με τους φίλους σου, στο όνομα του ΛΗΛΑ. Εμείς ότι γράψαμε το γράψαμε μετά από αυτό.
Όσο για την μεταγραφή του κ. Τσιβίκα, καλύτερα που δεν ολοκληρώθηκε γιατί θα υποτιμούσε παιδιά όπως ο Αγραφιώτης, ο Χαλιώτης, ο Μαντάς, ο Τσάμαρης, ο Γίγας, ο Μαστροκώστας και άλλους.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.