Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο κ. Καρυστινός και το αύριο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Θα γράψω την άποψή μου και εύχομαι να μην μου θυμώσει ο κ. Καρυστινός, ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Η διοίκηση Καρυστινού πέτυχε τους στόχους της. Αυτό που δεν είχε προβλέψει είναι πως και στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν σέβονται τίποτα και δεν αντέχουν να πετυχαίνει η ομάδα στόχους χωρίς αυτούς. Οι κ.κ. Καρυστινός, Ευσταθίου και Καρλατήρας δέχτηκαν τόνους λάσπης από τη στιγμή που η ομάδα κέρδισε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Μόλις άρχισαν τα ραντεβού, ώστε να βρουν συνεργάτες στη διοίκηση και χορηγούς, διαπίστωσαν...
πως ακόμη και λαμόγια τους αποκαλούσαν κάποιοι Χαλκιδάρες. Όταν άρχισαν οι επαφές με την πλευρά Κοτσάτου,  άρχισε άλλος πόλεμος λάσπης, ώστε να τους αναγκάσουν να μην δεχτούν να είναι στη διοίκηση ώστε να μην έχουν εμπόδια στα πόδια τους. Έφτασαν στο σημείο να λένε πως ζητούσαν χρήματα για να δώσουν την ομάδα.
Τι έκαναν λοιπόν οι κ.κ. Καρυστινός, Ευσταθίου και Καρλατήρας; Δεν άντεξαν. Δεν άντεξαν να προσπαθούν για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και οι άλλοι να τους βρίζουν. Πήγαν λοιπόν στη Γ.Σ., δεν σχολιάζουμε ποιοι ήταν εκεί, και παρέδωσαν την ομάδα. Κρίμα, λέω εγώ. Κρίμα, γιατί δεν άντεξαν και έδωσαν την ομάδα, ενώ ήξεραν κατά βάθος πως το τέλος δεν θα ήταν καλό.
Φυσικά τώρα την ευθύνη την έχουν αυτοί που ψήφισαν τη νέα διοίκηση και αυτοί που είναι μέλη της διοίκησης τώρα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά αλλά δεν το βλέπουμε.
Τι θα γίνει αν έχουμε άσχημη εξέλιξη; Η πρώην διοίκηση Καρυστινού θα πονέσει, γιατί θα διαπιστώσει πως οι κόποι πήγαν χαμένοι, και τα μέλη της νέας διοίκησης θα μας πούνε ένα συγνώμη και θα φωνάξουν βοήθεια.