Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η απάντηση στον Ψαχνιώτη

Καρούμπαλο στον πισινό σας να βγάλετε, το πρόβλημα θα είναι δικό σας. Στο blog του κ. Σταμάτη Ρουσόδημου διαβάσαμε σχόλια τα οποία έχουν αναρτηθεί με δική του ευθύνη αφού είναι γνωστό πως ελέγχει τα σχόλια και ανεβάζει αυτά που ο ίδιος εγκρίνει.
Αγαπητέ κύριε Σταμάτη Ρουσόδημε, επικοινώνησες μαζί μου και κάτι μου είπες. Σου εξήγησα πως όταν δημιουργείς θέματα θα παίρνεις απαντήσεις.
Στις 13:48 μου τηλεφώνησες και για να δεις πόσο πιστεύεις ....
αυτά που λες, στις  14:56 ανέβασες σχόλιο με υπονοούμενα.
Λοιπόν αγαπητέ Σταμάτη, εγώ δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής αυτών που ήταν η παράγκα για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Έγραφα την άποψή μου.
Θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο. Τώρα αν η αμοιβή μου γι΄ αυτό που κάνω είναι χαμηλή, δεν πειράζει. Κρίση έχουμε και μειώσαμε τις τιμές!!!
Αγαπητέ Σταμάτη με λεφτά ή χωρίς λεφτά, η ουσία δεν αλλάζει. Αν στηρίζω "άσχετους και μη ικανούς" χαμένα πάνε όλα. 
Δικαιώθηκα σε πολλά και αυτό μου φτάνει. Σ΄ αρέσει να γράφεις σχόλια και να τα χρεώνεις σε ανώνυμους. Συνέχισε. Εμένα δεν μ΄ ενοχλούν καθόλου. Μ΄ αρέσουν και να ξέρεις πως με βοηθούν γιατί ανεβάζω την τιμή!!!!
Γράψε όμως κάτι για τα πρόσωπα που υποστήριζες τελευταία και τώρα όλοι έμαθαν τον ρόλο τους.
Αγαπητέ Σταμάτη, εμείς γι΄ αυτά που γράφουμε έχουμε μαρτυρίες και δεν τα βλέπουμε στον ύπνο μας. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και με χαρά περιμένουμε κι άλλα υβριστικά σχόλια.
Υ.Γ.  Τα παπαγαλάκια είναι καλά πτηνά, αρκεί να έχουν μάθει τα βασικά!!