Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Έκκληση Πανόπουλου σε Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη

Έκκληση Πανόπουλου σε Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη«Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους»


 Ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στους Γιάννη Αλαφούζο, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, εξέδωσε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του κάνει έκκληση να αφήσουν τις μεταξύ τους ...επαγγελματικές ή διαπροσωπικές διαφορές, εάν αυτές υπάρχουν, εκτός ποδοσφαίρου.
Επίσης αναφέρει πως στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα, το άθλημα θα είναι «ένα αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους».
Αναλυτικά:
«Κάνω έκκληση στους κ.κ. Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, να αφήσουν έξω από το ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» τις όποιες διαφορές έχουν, εάν έχουν, στην επαγγελματική ή διαπροσωπική σχέση τους.
Με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, ας συμφωνήσουν στο πλαίσιο ενός έντιμου και σωστού ποδοσφαίρου. Όλοι εμείς οι άλλοι, ως είθισται, θα ακολουθήσουμε.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, είναι στο χέρι τους να κάνουν το ποδόσφαιρο πρωτοστάτη, ένα αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους τους Έλληνες. Εξαρτάται από αυτούς εάν εκατομμύρια Έλληνες «πουν» ΚΑΛΗΜΕΡΑ ή ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που τους αναλογούν.
Όλα τα άλλα «συναντήσεις, «συνεδριάσεις», «μπλα – μπλα…» είναι: «Για να είχαμε να λέγαμε.» Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας αυτό πρέπει να γίνει. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Υ.Σ.: Προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως τα ονόματα έχουν γραφτεί με αλφαβητική σειρά».