Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 12:30 επισκεύτηκε το σχολείο μας ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Χαλκίδας Κος Μπαλογιάννης Εμμανουήλ (Μάνος) για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του σχολείου μας. Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο Διευθυντής του σχολείου μας Κος Αρνής Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Ληλλαντίων Κος Τριανταφύλλου Αθανάσιος και εκ μέρους του ΔΣ οι Κολιοβέτας Ιωάννης και Πρωτοψάλτη Μαρία. 
Ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής ενημερώθηκε για τα εξής προβλήματα. Η μόνωση της σκεπής έχει διαβρωθεί και υπάρχουν τμήματα της οροφής σε μία αίθουσα και στον διάδρομο του πάνω ορόφου, τα οποία είναι έτοιμα να αποκολληθούν και να πέσουν στα κεφάλια των παιδιών ή των Δασκάλων τους. Τα φωτιστικά ....
είναι πλαστικά και παλιά με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος και αυτά να αποκολληθούν (κάποια μάλιστα έχουν πέσει ευτυχώς ΟΧΙ εν ώρα λειτουργίας του σχολείου). Τα ξύλα στο ξύλινο δάπεδο στο κιόσκι που υπάρχει εξωτερικά του σχολείου έχουν ξεκαρφωθεί και χρειάζεται να ξυλωθούν και να στρωθεί πλακάκι ή πλάκα πεζοδρομίου. 
Ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής διαβεβαίωσε παρουσία όλων των παρευρισκομένων ότι οι εργασίες θα προχωρήσουν άμεσα Κάποια στιγμή της ενημέρωσης μάλιστα επικοινώνησε με τον υπεύθυνο μονώσεων του δήμου, ο οποίος θα επισκευτεί αύριο το σχολείο μας. 
Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι του ΔΣ αποχωρήσαμε για να συνεχίσουν την ενημέρωση του Προέδρου της Σχολικής επιτροπής από τον Διευθυντή του σχολείου και τον Αντιδήμαρχο για άλλα θέματα (σχετικά με το κυλικείο το οποίο είναι κλειστό αλλά και για την επαρκή χρηματοδότηση του σχολείου κατά την σχολική χρονιά). Νεότερα αύριο που αναμένουμε αύριο τον υπεύθυνο των μονώσεων και ανυπομονούμε να ακούσουμε τις λύσεις που θα μας προτείνει.