Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βοηθήσει, ώστε όλα να πάνε καλά με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ποδοσφαιριστές και προπονητές έχουν κουρασθεί ν΄ ακούνε το σήμερα, αύριο, σε δύο μέρες, την άλλη εβδομάδα.
Οι διοικούντες την ομάδα θα πρέπει εδώ και τώρα να πούνε την αλήθεια και να μην προσπαθούν κάθε λίγες μέρες με μια φωτογραφία δίπλα σε μια μεταγραφή να παραμυθιάζουν τον κόσμο.
Κύριοι ο κόσμος ξέρει τα πάντα, αλλά περιμένει να δει που θα φτάσετε. Τα πάντα γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές των οποίων η υπομονή....
έχει εξαντληθεί.
Επειδή δεν θέλω να γράψω προσωπικά για τον κάθε ποδοσφαιριστή, θα γράψω κάτι γενικό για να καταλάβετε πως ξέρουμε πολλά.
Διαβάζουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Είσθε σίγουροι κύριοι;
Δηλώσατε συμμετοχή κατά το ήμισυ. Αν σήμερα γινόταν η κλήρωση του πρωταθλήματος ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα ήταν μέσα. Έχει κανείς αμφιβολία;
Από τον φάκελο της συμμετοχής λείπει ένα έγγραφο και όπως λέει η προκήρυξη αν δεν το πάτε στην ΕΠΟ, τότε η ομάδα θα μείνει εκτός. Αυτό το έγγραφο έχει να κάνει με το οικονομικό.
Κύριοι της διοίκησης τα δύσκολα έρχονται, αφού τα έξοδα κάθε μήνα θα τρέχουν. Τα έναντι τελειώνουν και κάθε μήνα η ομάδα θα έχει στάνταρ έξοδα συν τα απρόβλεπτα. Τι θα κάνετε;
Τελειώστε λοιπόν με τα χαμόγελα και τις φωτογραφίες και βάλτε το χέρι πρώτα στην δική σας τσέπη και μετά ζητήστε χρήματα από φίλους της ομάδας.
Και κάτι ακόμη. Ο καθένας που είναι σ΄ αυτή την διοίκηση έχει ευθύνες. Φροντίστε να είναι τα πάντα περασμένα στα βιβλία της ομάδας για να μην λέτε άλλα αργότερα.