Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Απάντηση για το γήπεδο του ΠΙΣΣΩΝΑ

Τρία πουλάκια κάθονταν, λέει ο λαός σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, όταν κάποιοι είναι άσχετοι και προσπαθούν να περάσουν διάφορα μηνύματα υπέρ προέδρων δημάρχων κλπ.
Διαβάσαμε διάφορα στο fb σχετικά με σχόλιό μας για το γήπεδο του ΠΙΣΣΩΝΑ.
Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή δεν θα γράψουμε κάτι, εκτός από τα απαραίτητα. Δεν μπορούσαμε όμως να μην γράψουμε για την ασχετοσύνη ...
κάποιων οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Τι δουλειά έχει με τα γήπεδα ο πρόεδρος και το ΔΣ ενός Τοπικού Συμβουλίου;
Δεν ξέρετε κύριοι πως υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι για τα γήπεδα;
Γιατί στο Δήμο Χαλκιδέων ρίχνουν τις ευθύνες για τα γήπεδα στην κ. Ζλακώνη, τον κ. Αναγνωστάκη, στονΔήμαρχο και όχι στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου;
Κύριοι, ο κ. Ψαθάς είναι ο Δήμαρχος και πολιτικός προϊστάμενος όλων μα όλων.
Ο κ. Μπάμπης Καρατζάς ανέλαβε υπεύθυνος για τα γήπεδα στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων. Ούτε αυτό το ξέρατε; Ο κ. Χατζής μπορεί να έχει παράπονα από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά δεν ζήτησε ο κ. Τρίκκας 20 ευρώ από την ομάδα για να πάρει καύσιμα και να κουρέψει το γήπεδο, ούτε ο κ. Τρίκκας θα πάει ν΄ αποκαταστήσει τις ζημιές στην παροχή ρεύματος στους πυλώνες φωτισμού και άλλα.
Ο πρόεδρος του Τ.Σ μπορεί να αδιαφορεί για όλα, αλλά δεν είναι στις ευθύνες του τα γήπεδα.
Αυτοί λοιπόν οι οποίοι για δικούς τους λόγους χαρακτήρισαν ανυπόστατα τα όσα γράψαμε, για μια ακόμη φορά την πάτησαν. Φαίνεται πως έχουν μόνιμη ναυτία εδώ και καιρό.
Καλή Παναγιά να έχετε κύριοι και θα σας επαναλάβω αυτό που λέει ο λαός. Η αλεπού 100 και τ΄ αλεπουδάκια 110 δεν θα γίνει ποτέ.