Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ

Παρακολουθούμε, από την ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, διάφορα μυθεύματα τα οποία διοχετεύουν κάποιοι ανώνυμοι (προφανώς ντρέπονται να βγουν με το όνομα και το επίθετό τους), κρυμμένοι πίσω από διάφορα blogs προσπαθώντας να κάνουν ζημιά στην ομάδα του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ.
Μέχρι σήμερα γελούσαμε με τις χαζομάρες που γράφονται, αλλά από εδώ και μπρος, εάν δεν βγάλουν τα φουστάνια και να φορέσουν παντελόνια, θα παίρνουν σκληρές απαντήσεις ανάλογες με το ύφος που προκαλούν.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν στον κόσμο της Χαλκίδας, ότι η ομάδα ....

προχωράει κανονικά, έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, έχει εξοφλήσει ορισμένες όφειλες της περσινής χρονιάς (που σε τελική ανάλυση δεν μας αναλογούσαν αυτή την χρονική περίοδο), είναι σε άριστη συνεργασία με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, και το ράστερ της ομάδας με τους παίκτες που έχουν εξασφαλιστεί, ολοκληρώνεται άμεσα.
Να μην ξεχνάτε Χαλκιδέοι, ότι αναλάβαμε την ομάδα μετά από δυο άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις, όπου δηλώθηκε αδυναμία για συγκρότηση νέας διοίκησης.
Να γνωρίζουν οι Χαλκιδέοι, ότι η ομάδα δεν είχε κανένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστών εξασφαλισμένο (πλην κάποιων 17χρονων) και αναγκαστήκαμε να την ξεκινήσουμε από μηδενική βάση.
Να γνωρίζουν οι Χαλκιδέοι ότι ο μέσος όρος των περσινών εισιτηρίων του πρωταθλήματος ανά αγώνα (πλην μπαράζ που κινητοποιήθηκε όλη η πόλη) ήταν 84 εισιτήρια.
Άρα λοιπόν, με ποια στοιχεία κυκλοφορούν αυτοί οι διάφοροι ότι πήραμε «μαγαζί γωνιά» και «χρυσοφόρο κότα»;
Η ομάδα έχει όφειλες από το παρελθόν σε προπονητές, ποδοσφαιριστές, λεωφορεία, ΟΤΕ κ.α.
Εάν δεν είχαμε αναλάβει την ομάδα, το πιο πιθανό ήταν ο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ φέτος να έπαιζε στο Β Τοπικό Ευβοίας.
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωτσάτος έχει διατελέσει πρόεδρος στην Α.Ε.Κ. Αθηνών και είναι ένας γνωστός ναυτιλιακός παράγοντας. Δεν ήρθε μαζί μας ούτε για προβολή, ούτε για να το παίζει παράγοντας της Χαλκίδας.
Το υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου είμαστε γνωστοί Χαλκιδέοι, έχουμε μεγαλώσει την περίοδο που ο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ, γι΄ αυτό και πήραμε την τύχη της ομάδας στα χέρια μας, παρ’ όλη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής.
Ούτε ανάγκη καταξίωσης έχουμε, ούτε ζητάμε κολακείες και φωτογραφίες στις εφημερίδες και τα site. Μόνο την αυτονόητη υποστήριξη της ομάδας.
Απαιτούμε, όμως σεβασμό στην προσπάθεια που κάνουμε, καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική και εθελοντική βοήθεια από οποίον μπορεί να την προσφέρει.
Κλείνοντας να πούμε ότι, η ομάδα έχει δηλωθεί κανονικά στην ΕΠΟ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Όσο αφορά δε μια οφειλή 900€ που υπάρχει στην Ε.Π.Σ.Ευβοίας από την προηγούμενη χρονιά, υπάρχει προθεσμία από την ΕΠΟ έως στις 15/08 να πληρωθεί και φυσικά θα πληρωθεί (άλλη μια οφειλή από το παρελθόν που την εξοφλούμε σήμερα).
Επισημαίνουμε επίσης, ότι σε όλους τους περσινούς ποδοσφαιριστές τους οποίους ήθελε να κρατήσει ο προπονητής, προσφέρθηκαν αμοιβές από 35%-60% αυξημένες από τις περσινές τους. Το γιατί κάποιοι δεν θέλησαν να μείνουν στην ομάδα ας το απαντήσουν οι ίδιοι. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Τελειώνοντας, επειδή δεν έχει παραιτηθεί κανείς από το Δ.Σ., όποιος θέλει να φύγει να υποβάλλει την παραίτησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλιώς θα αναγκαστούμε να τον αποβάλλουμε εμείς.

ΦΙΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΕΟΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΟΣΟ ΤΑ «ΠΑΛΙΑ» ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΛΛΑ», ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
Εκ του Δ.Σ.