Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ



Με αφορμή ανακοίνωση της “Λαϊκής Ενότητας” Εύβοιας προς τα ΜΜΕ, για δήθεν προσπάθεια φίμωσης της κομματικής οργάνωσής τους από τον Αντιδήμαρχο Χαλκιδέων Γ. Μπαντούνα, επειδή δεν κλήθηκαν στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, σας γνωστοποιούμε τα εξής:
Η Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων ενημέρωσε τηλεφωνικά στις 31/8/2015 για την επικείμενη Συνεδρίασή της (για τις 7/9/2015), καλώντας είτε στα γραφεία των νομαρχιακών επιτροπών των....
κομμάτων είτε σε εκπροσώπους τους, σύμφωνα και με τη συμμετοχή τους στην αντίστοιχη Διακομματική Επιτροπή που πραγματοποιήθηκε για το Δημοψήφισμα της 5/7/2015 .
Την επομένη της συνεδρίασης παρουσιάστηκε στον Δήμο Χαλκιδέων ο κ. Δ. Βασταρδής, δηλώνοντας εκπρόσωπος της “Λαϊκής Ενότητας” στην Εύβοια και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκαν . Σημειώνουμε ότι ο κ. Βασταρδής, στη Διακομματική του Δημοψηφίσματος είχε συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας .
Ο Δήμος Χαλκιδέων δεν υποχρεούται να αναζητά ποια μέλη κομματικών οργανώσεων μετακινούνται σε άλλα κόμματα, πόσο μάλλον όταν αυτά δε διαθέτουν γραφεία και δεν ενημερώνουν για τον εκπρόσωπό τους σε κάθε νομό.
Άλλωστε, ο κ. Βασταρδής, από την προηγούμενη συμμετοχή του, γνώριζε ότι αμέσως μετά την προκήρυξη εκλογών ο Δήμος Χαλκιδέων θα προχωρούσε σε συνεδρίαση Διακομματικής και είχε στη διάθεσή του τα στοιχεία επικοινωνίας με τη Διακομματική Επιτροπή του Δήμου, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Μπαντούνα, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τη “Λαϊκή Ενότητα” , για χώρους αφισοκόλλησης, διανομή φυλλαδίων και ό,τι άλλο αιτήθηκαν. 


Ως εκ τούτου τα περί προσπάθειας φίμωσης του κόμματός τους και η άσχετη με τον Δήμο Χαλκιδέων αναφορά, περί μη χρηματοδότησής τους από την Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, είναι τουλάχιστον ατυχή .

Παρακαλούμε όπως αναζητηθούν από κάποιους, άλλοι τρόποι διαφήμισης των κομμάτων τους.