Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα

Τι να γράψουμε τώρα; Η συνάντηση του κ. Στούπα με τα ΜΜΕ πραγματοποιήθηκε χθες και αυτό που καταλάβαμε είναι αυτό που περιμέναμε. Όλοι φίλοι, όλοι με τον κ. Στούπα, όλοι ενάντια σ΄ αυτούς που έβαζαν τρικλοποδιές στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και έχουν γίνει φαντάσματα και κάποιοι πάνε και στις Γενικές Συνελεύσεις όπως είπε και ο κ. Στούπας.
Έβαλε τα γέλια ο κ. Στούπας όταν ο κ. Ρουσόδημος του είπε πως είναι πίσω από την σημερινή διοίκηση!! Δίκιο είχε, αφού γιατί να είναι πίσω, αφού αν ήθελε θα ήταν....
μπροστά. Είπε επίσης πως ούτε στο γήπεδο δεν θα πηγαίνει.
Άποψή μας είναι πως ο κ. Στούπας σιχάθηκε. Σιχάθηκε τους πάντες και τα πάντα. Του έριξαν πολύ λάσπη, αλλά είναι αλήθεια πως τώρα την έχουν στα μούτρα τους αυτή που την έριχναν για όλα αυτά τα χρόνια.
Ακόμη και κάποιοι από αυτούς που ήταν στην αίθουσα είχαν ρίξει το δηλητήριό τους, αφού δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως ο Στούπας και ο Γκαλούφας μπορούσαν και χωρίς αυτούς.
Δεν θέλω να θυμίσω καταστάσεις, γιατί πιστεύω πως τις ξέρουν καλά.
Κύριε Στούπα, καλημέρα και να είσαι πάντα καλά. 
Εσύ δεν έχεις να ζηλέψεις κανέναν. Όλοι ξέρουν και θα το γράψει και η ιστορία πως επί των ημερών σου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έφτασε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία και φυσικά είναι πολύ καλύτερο από τις αποτυχίες αυτών που πιστεύουν πως κάτι έγιναν αλλά είναι αποτυχημένοι.