Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Α.Ε.Λ. – Α.Ο.ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0 – 1

Για τρίτο συνεχόμενο  αγώνα του πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα στο τέλος τους αγώνα να δεχτεί και γκολ που είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα από την σαφώς ποιο έτοιμη ομάδα του Αμαρυνθιακού.
Ο αγώνας είχε από ένα ημίχρονο καλό ....

και για τις δύο ομάδες.
 Η ομάδα του Αμαρυνθιακού μπήκε πολύ καλά στον αγώνα είχε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις για γκολ αλλά ο Χιώτης σε τρείς περιπτώσεις είπε όχι, με την ομάδα μας στο ίδιο διάστημα  να φτάνει κοντά στο γκολ στο 40΄  με τον Κορκόβελο αλλά ....
ο Ποδάρας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε η  Α.Ε.Λ. ήταν αυτή που έτρεξε περισσότερο με καλή κυκλοφορία άφησε τον κακό της εαυτό στα αποδυτήρια και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ με Μπαλόζι,  Μπουραντά  χωρίς να τα καταφέρνει και με την μεγάλη  κλασική ευκαιρία να έρχεται στο 75΄ όταν  το δυνατό πλασέ του Αργύρη από σέντρα του Μπαλόζι  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 83΄ από λάθος της άμυνας τροφοδοτήθηκε ο Κιμουλιάτης που  με δυνατό  σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χιώτη σημειώνοντας το γκολ.  

 Η ομάδα μας προσπάθησε μέχρι το τέλος του αγώνα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μετράει την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.  
Οπωσδήποτε η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ξέροντας από την αρχή ότι η ομάδα αυτή είναι ένα στοίχημα για την Σχολή και τους προπονητές της. 
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν ο τελευταίος αγώνας για τον  Μπαλόζι  με την ομάδα μας, αφού από την άλλη εβδομάδα θα είναι παίκτης πλέον της Περούτζια ( Β΄ Ιταλίας ).
Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Πάνου, Λιαγκάκη και Μιχελή..
ΑΕΛ:  Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης,  Πέππας ( 46΄Αργύργης ),  Κορκόβελος , Φλώρος,  Μπουραντάς ( 53΄Μπαλόζι ), Ndoi, Ποδάρας, Μαρίνος , Κακός ( 74΄Παπαγεωργίου ), Αναγνώστου.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή  18/10 και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Δύστου με την τοπική ομάδα.