Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή προς την ΕΠΣΕ

 Δεν πιστεύω πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, από αυτό που κάναμε.
Ως apopsignomi.blogspot.com πήραμε τις αποφάσεις μας, γιατί ούτε οι κωλοτούμπες μας αρέσουν, ούτε να μας σέρνει ο καθένας ανάλογα με τις ορέξεις του και κατά πόσο τον εξυπηρετεί μια κατάσταση.
Η ΕΠΣΕ πήρε κάποιες αποφάσεις και οι οποίες έγιναν δεκτές από όλους .
Ξαφνικά άρχισαν πάλι τα παρατράγουδα και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον.
Μας κούρασε αυτή η κατάσταση και δεν θέλουμε ούτε κωλοτούμπες να....
κάνουμε, ούτε να παρακαλάμε, ούτε να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.
Στείλαμε λοιπόν μια επιστολή στην ΕΠΣΕ και κλείνουμε το θέμα εδώ.
Δημοσιοποιούμε αυτή την επιστολή, για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει.

Προς ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
15 Οκτωβρίου 2015

Αξιότιμε πρόεδρε της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και αξιότιμοι κύριοι του ΔΣ, εκπροσωπώντας το apopsignomi.blogspot.com θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως επειδή δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα σε σχέση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τα όσα ακούμε και διαβάζουμε, δηλώνουμε πως κανείς πλέον από τους απεσταλμένους μας στα γήπεδα, δεν θα παραμένει στον εντός περίφραξης του γηπέδου χώρο κατά την διάρκεια των αγώνων.
Οι απεσταλμένοι μας θα καλύπτουν το ρεπορτάζ των αγώνων από τα δημοσιογραφικά όπου υπάρχουν ή από την κερκίδα.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε πως θα κάνουμε χρήση της άδειάς σας μόνο για να έχουμε επαφή με τα αποδυτήρια των διαιτητών πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να έχουμε τις συνθέσεις των ομάδων και μετά την λήξη για να έχουμε δηλώσεις και το σχετικό ρεπορτάζ.
Κύριε πρόεδρε δεν έχουμε κανένα παράπονο από την μέχρι τώρα συνεργασία και ειλικρινά σας ευχαριστούμε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις κυρίες υπαλλήλους και ιδιαίτερα την διευθύντρια κυρία Βάσω Ηλία για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και πιστεύουμε πως θα έχουμε και στην συνέχεια.
Στο εξής και για κανέναν λόγο, δεν επιθυμούμε να γίνουμε κι εμείς μέρος του προβλήματος και γι΄ αυτό δεν θα υπάρξει νέο αίτημα για αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.
Κύριε πρόεδρε, το αίτημά μας πλέον είναι αυτό που περιγράψαμε και θα περιμένουμε την απάντησή σας, την οποία φυσικά και θα σεβαστούμε.

Με εκτίμηση
ο υπεύθυνος του apopsignomi.blogspot.com
Γκάρας Αστέριος