Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΗ

  Μία ευχάριστη έκπληξη  είχαν οι αθλητές της Σχολής μας στην προπόνηση της Τετάρτης  όταν βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν να τους περιμένει για προπόνηση ο  τεχνικός  της Ακαδημίας Ολυμπιακού κ.  Φώτης Παπαπαναγής, αλλά και ο  σκάουτερ κ. Γιώργος Κοκολάκης
Η διπλή επίσκεψη στην Σχολή μας έγινε για να προπονηθούν οι αθλητές της ομάδας Παίδων από τον κ. Παπαπαναγή και ταυτόχρονα να αξιολογηθούν εκ νέου αθλητές που είναι υπό παρακολούθηση.  

Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα, και ακολούθησαν πολλές ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, με το  πρόγραμμα να τελειώνει με δίτερμα.
Το τέλος της δίωρης προπόνησης και στη ομιλία που....

έγινε οι κ.κ. Κοκολάκης και Παπαπαναγής επεσήμαναν  ότι έμειναν ευχαριστημένοι από όλους τους αθλητές, και τόνισαν ότι για ακόμα μία φορά είδαν ότι οι αθλητές της Σχολής μας έχουν πολύ ταλέντο, (σημειώνοντας ότι αυτό φαίνετε από της διακρίσεις που έχουν).
Τόνισαν την σημασία που έχει να είναι όλοι όσο γίνεται καλύτεροι μαθητές , άριστη χαρακτήρες και  να συνεχίζουν να γυμνάζονται στην προπόνηση με  περισσότερο ζήλο, για να ακολουθήσουν τα βήματα των Λάμπρου και Παλαιολόγου που ξεκίνησαν από την Σχολή και τώρα είναι στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού
Στο μεταξύ ο κ. Κοκολάκης μίλησε με τους προπονητές και τους υπεύθυνους της Σχολής και έδωσε τις συμβουλές του για τα αγωνιστικά και τα θέματα λειτουργίας της Σχολής.
. Η επίσκεψη αυτή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ήταν η δεύτερη στη Σχολή μας σε διάστημα δύο εβδομάδων καθώς ο κ Κοκολάκης είχε παραστεί και στον αγιασμό της Σχολής.