Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ



                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στη ριζική επισκευή των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας, θα προχωρήσει ο Δήμος Χαλκιδέων, θέλοντας να δώσει περισσότερες δυνατότητες στον κόσμο του ναυταθλητισμού.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης, η επισκευή κρίνεται επιβεβλημένη , αφού υπάρχουν τμήματα του Κολυμβητηρίου που δεν έχουν επισκευασθεί από την ημέρα της κατασκευής του. “Μας ενδιαφέρει – είπε ο Δήμαρχος.....
πρωτίστως η ασφάλεια και η υγιεινή του χώρου και προς την κατεύθυνση αυτή, θα γίνει η επισκευή”.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, το βράδυ της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της παραλίας, ειδική σύσκεψη.

Συμμετείχαν, εκτός από τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Β. Καθαροσπόρης, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και ο εκπρόσωπος του ΔΟΑΠΠΕΧ στο Κολυμβητήριο, Μπάμπης Καρλής.

Παρέστησαν ακόμη εκπρόσωποι από τους ναυταθλητικούς ομίλους (Ν.Θ.Χ., ΑΚΟΧ, Ευβοϊκό) οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις εργασίες που θα γίνουν και συμφώνησαν να κλείσει το Κολυμβητήριο για τη διάστημα, από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου για να επισκευαστούν οι εγκαταστάσεις του και να επαναλειτουργήσει σε νέα βάση.