Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΚ Χαλκίδας

Κρίμα ειλικρινά κρίμα για την άρνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Χαλκίδας να φωτογραφηθούν πριν τον αγώνα με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ. 
Καταλαβαίνω απόλυτα την ενόχληση του κ. Βαγγέλη Μούτουπα και καλά έκανε και αποχώρησε.
Υπάρχει όμως μία εξήγηση.
Ο κ. Παπαϊωάννου ως αρχηγός της ομάδας ανέλαβε να πει στους φωτορεπόρτερ πως δεν θέλουν φωτογραφίες, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, πιθανότατα για να μην αναρτηθούν αυτές και δει ο κάθε φίλαθλος ποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με την φανέλα της ΑΕΚ Χαλκίδας και ...
έχασαν με 0 - 3 από τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.
Αγαπητέ κύριε Μούτουπα οι μάγκες σ΄ αυτόν τον αγώνα ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ, οι οποίοι κέρδισαν με 0 - 3. Αφού έχετε την ομάδα του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ  "σηκώστε την" ψηλά γιατί το αξίζει.
Πιστεύω πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ ο κ. Ελευθεριάδης θα προχωρήσει με δελτίο τύπου σε κάποια εξήγηση, γιατί είναι γνωστό σε όλους μας πως δεν είναι άνθρωπος των άκρων και φυσικά δεν είναι ο παράγοντας που δεν θα σεβασθεί την δουλειά των ανθρώπων του φωτορεπορτάζ.
Κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Χαλκίδας, θέλουν να είναι στο απυρόβλητο και να τους θαυμάζουν όλοι. Αυτό δεν είναι σωστό και θα πρέπει να καταλάβουν πως είναι ποδοσφαιριστές ομάδας Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και όχι στην ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.
Το τι πρέπει να γίνει στην συνέχεια το ξέρουν όλοι, αγαπητέ κύριε Μούτουπα, αλλά λίγη θα το ακολουθήσουν, αφού τα συμφέροντα είναι συγκρουόμενα. Προσωπικά κύριε Μούτουπα, είμαι μαζί σας, όπως ήμουν και με τον κύριο Αγαπητό.