Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Εθνική Ανδρών

 Η κλήση για Β. Ιρλανδία-Ουγγαρία

Ο κ. Κώστας Τσάνας απηύθυνε πρόσκληση σε 23 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Βόρεια Ιρλανδία (8/10/2015, Μπέλφαστ) και την Ουγγαρία (11/10/2015, «Γ. Καραϊσκάκης»), με τους οποίους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον κ. Τσάνα είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, ...
Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.
Ο Κώστας Μανωλάς έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5/10/2015 και ώρα 18:30. Η αποστολή μεταβαίνει στο Μπέλφαστ την Τρίτη 6/10/2015 και ώρα 15:30.