Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση-Προκήρυξη απεργίας

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
Χαλκίδα 27/11/2015

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
η απεργία της 12ης Νοεμβρίου και η μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, καταδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι αλλά και οι άνεργοι αυτής της χώρας βγαίνουν ξανά στους δρόμους προκειμένου να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις της κυβέρνησης στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, που έχουν αποκτηθεί με αγώνες και θυσίες ενός αιώνα. Είναι πλέον ξεκάθαρη η ανάγκη συντονισμού των σωματείων, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι μαζί να....
υπερασπιστούν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους και να απαιτήσουν την κατάργηση των μνημονιακών πολιτικών. Γι' αυτό το λόγο ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ προχωρούν ξανά μαζί στην προκήρυξη 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.
Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της απεργίας αλλά και  προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα εργασιακά μας ζητήματα, τις εκλογές του σωματείου, την κατάσταση στο νομό, όπως κενά, συμπτύξεις τμημάτων, μετακινήσεις συναδέλφων στα ΙΕΚ, προβλήματα στην Ειδική Αγωγή, την κατάργηση του ΠΥΣΔΕ και την αντικατάστασή του με νέα μέλη, όπως και την εκλογή νέου ΔΔΕ, αλλά και για διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε ως ΕΛΜΕ, σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας (Μαρίου Δοξάκη και Μονής Ερίωνος).

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι
η συμμετοχή και συσπείρωσή μας στα σωματεία μας είναι η μόνη λύση συντεταγμένης αντίστασης στη βαρβαρότητα που μας ετοιμάζουν. Να είμαστε όλοι στη Γενική Συνέλευση. Να πάρουμε ΟΛΟΙ μέρος στην απεργία!
                            Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος                                Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                  Σταμάτης Κουρούπης