Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Άκουσα πολλά και διάφορα για την συνεργασία του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ με τους κυρίους Τζοτζόκο Τάσο και Θαλάσση Βασίλη, αλλά δεν παραξενεύτηκα. Φαίνεται πως όταν κάποιος δεν κάνει αυτό που του προτείνουμε, τότε κάνει κακή επιλογή.
- Ακούσαμε πως ο κ. Θαλάσσης πήγε στον Ελλήσποντο επειδή δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα ο κ. Τζοτζόκος!!!!  Ξεχάσατε κύριοι πως το δίδυμο ΤΖΟΤΖΟΚΟΥ - ΘΑΛΑΣΣΗ δεν είναι χθεσινό; 
Αλήθεια είχατε πει κάτι τέτοιο για το δίδυμο ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ- ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ;
- Ακούσαμε πως ο Τζοτζόκος πήγε στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ επειδή είναι φίλος του πρώην προέδρου κ. Λιαγκούκου!! Καλά δεν ξέρετε πως στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ έχουν....
διοίκηση και πως αποφασίζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;  Μας λέτε δηλαδή πως ο κ. Κουρκουμέλης και οι άλλοι είναι γλάστρες; 
Να ξέρετε κάτι κύριοι. Ο κ. Λιαγκούκος δεν τσιμπάει με τέτοιες μαλακίες. Με τέτοιες βλακείες δεν θα γίνει φίλος σας. Κακό του κάνετε όπως του κάνατε πάντα. Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ είναι όλη μια γροθιά. Είναι οικογένεια και όπως κάθε οικογένεια έτσι και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει τα προβλήματά του. Μην προσπαθείτε λοιπόν να περάσετε μηνύματα γιατί σας ξέρουν καλά.
Τζοτζόκος και Θαλάσσης δεν θέλουν τα δικά σας διαπιστευτήρια για να αναλάβουν μια ομάδα. Εσείς βοηθήστε τους κολλητούς σας να καθίσουν σε κανέναν πάγκο, γιατί μ΄ εσάς που έμπλεξαν θα συνεχίσουν να είναι στην κερκίδα.