Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Γίγας είναι αυτός

Όλα έχουν την σημασία τους σ μια ομάδα και όλα παίζουν ρόλο στην πορεία τους.
Τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του ΛΗΛΑ Βασιλικού, πιστεύω πως ξεκινούν και τελειώνουν στο σαράκι που τρώει όλα αυτά τα χρόνια αυτή την ομάδα. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, από το γιατί αυτοί και όχι εγώ. Το "εγώ" των παραγόντων σκοτώνει την ομάδα του ΛΗΛΑ, αλλά κάποιοι το έχουν καλά κουμπωμένο πάνω τους και δεν πρόκειται να το ξεκουμπώσουν.
Το θέμα του Γίγα δεν είναι απλό και δεν είναι καν προσωπικό. Ο Γίγας δεν έκανε κάτι που επέλεξε προσωπικά ο ίδιος. Είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα στην ομάδα για τον προπονητή κ. Τάσο Ταυταρίδη.
Παράγοντες, άνθρωποι της διοίκησης και ποδοσφαιριστές ήθελαν την....
απομάκρυνση του προπονητή και το έλεγαν σε συζητήσεις, αλλά και στα συμβούλια. Ο Γίγας ήταν ο αρχηγός της ομάδας του ΛΗΛΑ Βασιλικού και ξέσπασε όταν στην διάρκεια αγώνα ζήτησε αλλαγή, γιατί είχε πρόβλημα και όπως είπε η αλλαγή καθυστέρησε πολύ να γίνει. Στο ξέσπασμά του ο Γίγας είπε πως αυτή η καθυστέρηση έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του και μπορεί την επόμενη να μην μπορούσε να πάει ούτε στην δουλειά του. Φυσικά αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή λέγοντας πως όσο παραμένει στην ομάδα ο κ. Ταυταρίδης, αυτός δεν θα επιστρέψει.
Αλήθεια τι χρειαζόταν η ψηφοφορία στο ΔΣ; Μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και όχι για επαγγελματίες. Γιατί η διοίκηση του ΛΗΛΑ προχώρησε σ΄ αυτή την ενέργεια. Δεν ενοχλεί το ότι κάποιοι ψήφισαν ΟΧΙ και κάποιοι άλλοι ΝΑΙ;
Γιατί δεν κάνουν και μια ψηφοφορία να διαγράψουν από την διοίκηση, αυτά τα μέλη που δεν θέλουν τον κ. Ταυταρίδη; Γιατί δεν απομακρύνουν και τους άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμφωνούν με την άποψη του Γίγα; 
Την πλήρωσε ο Γίγας, ο οποίος είχε το θάρρος και τους είπε την άποψή του και δεν την πληρώνουν αυτοί οι οποίοι δεν λένε αλλά κάνουν ότι μπορούν για να φύγει ο κ. Ταυταρίδης. Ήττα στην Μακρυκάπα, ήττα στο Βασιλικό από την Δροσιά και ισοπαλία στο Βασιλικό με την Ερέτρια.
Σε προσωπικό επίπεδο, θα πούμε στα μέλη της διοίκησης του ΛΗΛΑ πως εμείς δεν βγάζουμε τα προσωπικά μας απωθημένα πάνω στον ΛΗΛΑ. Πέρασαν πολλές διοικήσεις τα τελευταία χρόνια και η κατάσταση δεν αλλάζει. Όλοι εναντίον όλων και σημαία το "ΕΓΩ".
Κατηγορήστε μας όσο θέλετε. Δικαίωμά σας. 
Να ξέρετε όμως πως αυτοί που διοικούν ένα ερασιτεχνικό σωματείο, πρέπει να ενώνουν και όχι να χωρίζουν. Πρέπει να κάνουν διάλογο και όχι να αποκεφαλίζουν.
Δυστυχώς ο ΛΗΛΑΣ παίζει μπροστά σε άδειες κερκίδες αφού δεν κόβει ούτε 100 εισιτήρια.
Ο ΛΗΛΑΣ εδώ και χρόνια είναι η ομάδα κάποιων παραγόντων και όχι η ομάδα του Βασιλικού.
Ο Γίγας δεν ήταν το θέμα. Ήταν η αφορμή. Ήταν ο αρχηγός που είπε φωναχτά αυτό που λένε μέλη του ΔΣ και ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Ο Γίγας πήρε την απόφασή του, κάτι που δεν θα κάνει η διοίκηση του ΛΗΛΑ, για λόγους που όλοι ξέρουμε.
Εμείς έχουμε την άποψή μας και την γράφουμε χωρίς τον φόβο "να μας διαγράψετε"!!!
Εσείς συνεχίστε να λέτε τα όσα λέτε, αλλά να σας θυμίσουμε πως τα έλεγαν και οι προηγούμενοι από εσάς.