Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Ας κλείσουμε το θέμα του  ΛΗΛΑ Βασιλικού με την πρότασή μας.
Δεν περισσεύει κανείς.
Αυτοί που ανέλαβαν την διοίκηση του ΛΗΛΑ θα πρέπει να συνεχίσουν μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εκτεθούν και θα δώσουν το δικαίωμα σε άλλους να τους χαρακτηρίσουν και αυτό θα τους φέρει σε χειρότερη θέση.
Έχουν τεράστια ευθύνη απέναντι στους ποδοσφαιριστές, στους χορηγούς, στους διαφημιζόμενους και σε όλους αυτούς στους οποίους απευθύνθηκαν και πήραν έστω και 1 ευρώ.
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. 
Η ομάδα θα περάσει δύσκολα στην συνέχεια και δεν ξέρουμε ....
αν θα καταφέρει να κάνει 2 - 3 νίκες για να μην φτάσει στο σημείο να κινδυνεύσει, αλλά και να μην γίνει σάκος του μποξ στους 10 αγώνες που απομένουν!!!!! 
Κύριε Αγραφιώτη και κύριε Κουτσαυλή μπορεί να λέτε όσα λέτε εναντίον μας, αλλά δεν θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Θα πρέπει να μείνετε στην ομάδα γιατί πιστεύουμε πως μπορείτε να βοηθήσετε.
Δεν πρέπει να φοβηθείτε τις ευθύνες. Μάγκες είναι αυτοί που μπορούν να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και οι οποίοι μένουν όρθιοι για να μπορέσουν ν΄ αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες.
Πιστεύουμε πως η φυγή θα σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.
Βρείτε την δύναμη να δώσετε τα χέρια με όλους και όλα θα διορθωθούν.
Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει να ξεκινήσει ΤΩΡΑ την οργάνωσή του για την περίοδο 2016 - 2017.
Θα πρέπει να λειτουργήσει μια επιτροπή ανασυγκρότησης της ομάδας σε νέα πρότυπα και με στόχο ο ΛΗΛΑΣ να είναι πρωταγωνιστής.
Αυτή η επιτροπή θ΄ αναλάβει να μιλήσει ΤΩΡΑ με όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα, να μιλήσει με προπονητή, να βάλει το πλάνο της επόμενης μέρας και φυσικά να φροντίσει επικοινωνιακά να ενώσει το Βασιλικό, ώστε να λυθεί μια για πάντα το οικονομικό και να είναι γεμάτο το γήπεδο σε όλους τους αγώνες.
Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει και θα το διαπιστώσετε.
Απευθυνόμαστε και στους ποδοσφαιριστές. Κάντε υπομονή και όλα θα διορθωθούν.
Φταίμε όλοι οι άλλοι και όχι εσείς. ΟΛΟΙ βάλαμε το χεράκι μας και βγάλαμε τα ματάκια μας.
Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, για να μην διασυρθεί η ομάδα και για να μην συνεχισθεί η κατρακύλα.
Σταματάμε εδώ και πιστεύουμε πως ΟΛΟΙ θα βάλουμε νερό στο κρασί μας για το καλό του ΛΗΛΑ.