Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Άποψή μας, αρέσει δεν αρέσει

Καλά, καλά. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας κάποιοι κύριοι. Δεν βρίσαμε κανέναν και δεν συκοφαντούμε. Αν υπάρχει σχέδιο για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, θα το στηρίξουμε, αλλά δεν θα στηρίξουμε αυτούς που ούτε σχέδιο θέλουν, ούτε θα βάλουν το χέρι στην τσέπη. Απλά θέλουν να είναι κοντά στον Στούπα και τη διοίκηση και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Ένα σχέδιο για να υλοποιηθεί, θέλει...
ανθρώπους που δεν θέλουν  κάποια θέση αλλά αγαπούν την ομάδα  και ξέρουν να την υπηρετούν.
Δεν θέλουμε να ακούμε πως κάποιοι θα είναι παρατρεχάμενοι  και άλλοι θα βάζουν τα χρήματα ή θα τρέχουν για χρήματα. Κάθε διοίκηση μέχρι τώρα ''την πληρώνει'' εξαιτίας τους.
Λοιπόν, ο Πρόεδρος - Πρόεδρος, ο Γενικός Αρχηγός - Γενικός Αρχηγός, ο προπονητής - προπονητής και πάει λέγοντας. Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα είναι ''παρά του προπονητή'' ή ''παρά του Προέδρου''ή απλά ''παρά του καθενός''.
Αγαπητέ Πρόεδρε κ. Στούπα, μέχρι τώρα έφταιγαν οι προηγούμενοι. Τώρα αυτό δεν θα ισχύει. Πείτε το προς κάθε κατεύθυνση. Η ομάδα θέλει χρήματα και πρέπει όλοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Η ομάδα θέλει τον κόσμο στο γήπεδο και ο καθένας θα πρέπει αυτό να το υπηρετήσει. Ποιοι μπορούν;