Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Κρίμα

Τα προσωπικά του καθενός δεν πρέπει να απασχολούν κανέναν, αλλά φαίνεται πως κάποιοι θεωρούν μαγκιά το να κάνουν κουτσομπολιό και να συκοφαντούν ανθρώπους οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους βοήθησαν.
Γνώριζα εδώ και καιρό το τι συνέβαινε, αλλά δεν ήθελα ν΄ ασχοληθώ, γιατί θα έλεγαν πως το κάνω επειδή θέλω το κακό της ομάδας τους. Λυπάμαι.
Λυπάμαι γιατί χάλασε το περιτύλιγμα και φάνηκε η πραγματική εικόνα τους.
Κρίμα. Κρίμα γιατί τσαλακώθηκαν με τον χυδαιότερο τρόπο.
"Σκότωσαν" ανθρώπους τους οποίους με δελτία....
τύπου ευχαριστούσαν.
"Σκότωσαν"  ανθρώπους για να ικανοποιήσουν το κόμπλεξ της μαγκιάς που πιστεύουν πως έχουν.
Δεν μ΄ ενοχλούν οι ύβρεις προς το πρόσωπό μου. Γέλασα με την ψυχή μου πραγματικά, γιατί δε καταλαβαίνω εγώ από τέτοια. Κύριοι λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί η μαγκιά σας φτάνει στο να μιλάτε, όχι για την γυναίκα σας ή την σύντροφό σας, αλλά για μια άλλη γυναίκα η οποία δεν είναι κτήμα σας και η οποία σας βοήθησε.
Τσαλακωθήκατε κύριοι και προσωπικά δεν το περίμενα.
Πρόεδρε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Τα προσωπικά σου προσωπικά σου, αλλά η ενασχόλησή σου με τα κοινά, πρέπει να τελειώσει εδώ.
Η δημόσια συγνώμη είναι απαραίτητη. Δεν θ΄ αλλάξει κάτι για το πρόσωπο της κυρίας που ως κοινή κουτσομπόλα "έστησες στον τοίχο", αλλά για ν΄ αποδείξεις πως δεν θα ήθελες ποτέ, αυτό που έκανε εσύ, να το κάνουν άλλοι για μέλος της οικογένειά σου.
Πρόεδρε, εσύ και όσοι συμμετείχατε γραπτώς (!!!!!) σ΄ αυτό το ξεκατίνιασμα, Τ Σ Α Λ Α Κ Ω Θ Η Κ Α Τ Ε και κανένα σίδερο δεν μπορεί να σας σιδερώσει.