Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Σήμερα το πρωί στις 11:00 η Γενική Συνέλευση του ΛΗΛΑ θ΄ αποφασίσει για την διαδικασία των εκλογών και φυσικά για το αύριο της ομάδας.
Δεν έχω καμία ενημέρωση για το που κατέληξαν κάποιες συζητήσεις που γινόταν, αλλά από κάτι κουβέντες που άκουσα, μάλλον τα περισσότερα μέλη της απερχόμενης διοίκησης δεν θα είναι στο επόμενο ΔΣ της ομάδας.
Εκεί που έφτασαν τα πράγματα κι εφόσον η κίνηση του Γιάννη Ροκκάκη δεν βρήκε ανταπόκριση, όλα δείχνουν πως το μόνο που απομένει είναι να έχουμε ψηφοδέλτιο...
στο οποίο δεν θα συμμετέχουν οι κύριοι Κοτσίφης, Αγραφιώτης, Κουτσαυλής, Δαβιώτης και πιθανότατα ο Πασσάς ο οποίος δήλωνε πως δεν θέλει ν΄ αναμειχθεί και πάλι.
Η πλευρά Ροκκάκη ήθελε να είναι όλοι μέσα, εκτός από δύο της απερχόμενης διοίκησης.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα γράψουμε την άποψή μας, με κίνδυνο να παρεξηγηθούμε, αλλά δεν πειράζει.
Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει ν΄ αποκτήσει διοίκηση το συντομότερο δυνατόν. Δεν υπάρχει χρόνος και φυσικά δεν υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι θα ήθελαν ν΄ αναλάβουν την ευθύνη της ομάδας.
Όποιος λοιπόν σηκώσει το χέρι του και δηλώσει πως μπορεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να έχει ψηφοδέλτιο και ν΄ αναλάβει το ΛΗΛΑ, να πάρει την εντολή και ν΄ αναλάβει την ομάδα.
Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να υπάρξουν στο ψηφοδέλτιο ονόματα τα οποία δεν θα είναι επιθυμητά για κάποιους λόγους.
Μπορεί αυτό να μην είναι σωστό, αλλά ίσως αν γίνει να οδηγήσει τον ΛΗΛΑ σε αδυναμία σχηματισμού διοίκησης.
Μέλη της απερχόμενης διοίκησης,  δημιούργησαν θέματα με πολλούς ανθρώπους και αυτή η συμπεριφορά κάνει φτωχότερο τον ΛΗΛΑ. Ελπίζω και εύχομαι αυτό να μην συνεχισθεί, γιατί ο ΛΗΛΑΣ είναι ποδοσφαιρικό σωματείο και τους χρειάζεται όλους.
Καλή επιτυχία.