Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Γιατί απέτυχαν;

Η διοίκηση Στούπα - Ταρνανά - Καρυστινού απέτυχε γιατί ακολούθησε τη διαδικασία του συμβιβασμού και όχι τη διαδικασία που ξέρει καλά ο κ. Στούπας. Έμπειρος παράγοντας αλλά δεν ήθελε να σπάσει αυγά, δεν ήθελε να ''χαλάσει καρδιές'' και βρέθηκε σε αδιέξοδο. Δυστυχώς, οι αυλικοί και οι παρατρεχάμενοι στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πάντα ήθελαν να έχουν λόγο. Να βάζουν άλλοι τα χρήματα, να ματώνουν άλλοι και αυτοί  να...
παριστάνουν τους παράγοντες. Ο κ. Στούπας το επέτρεψε αυτό με μία προυπόθεση. Να έχουν όλοι λόγο αλλά θα βοηθήσουν και όλοι.
Το πρώτο έγινε. Ξεκίνησαν με ένα διευρυμένο Δ.Σ. περίπου 30 ατόμων. Όλοι φούσκωναν και καμάρωναν και φωτογραφίζονταν και έδιναν υποσχέσεις. Τότε εμείς γράψαμε πως έτσι ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν πάει πουθενά. Θύμωσαν ΟΛΟΙ. Θύμωσε μαζί μας και ο κ. Στούπας. Πίστευε κι αυτός πως όλοι αυτοί αγαπούν τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και θα βοηθήσουν.
''Γιώργο, χάσαμε''. Τώρα κατάλαβες φαντάζομαι τι ήθελαν και τι μπορούσαν όλοι αυτοί οι κύριοι. Δεν άλλαξαν, Γιώργο. Είναι οι ίδιοι σχεδόν από τα παλιά. Ας  μην μείνουμε στις λεπτομέρειες, Γιώργο. Έπαιξες σε ένα γήπεδο που το ξέρεις καλά αλλά το αποτέλεσμα ήταν γνωστό και σου το είχαμε πει.
Γιώργο, ξέρεις πως εμείς τους ανθρώπους που εκτιμούμε δεν τους χαϊδεύουμε και εσύ δεν ήθελες κάτι τέτοιο. Πίστεψες όμως στα λόγια τους. Ευτυχώς που το κατάλαβες νωρίς.