Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Λένε και για τον κ. Τόλια

Μπορεί όλοι να τον κατηγορούν αλλά οφείλουμε να γράψουμε πως ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν βρήκε τον δρόμο του με την απομάκρυνση Τόλια από τη διοίκηση. Ο κ. Τόλιας ήταν μόνος του (τα ήθελε και τα έπαθε) αλλά δεν έγινε κάτι καλύτερο όταν ανέλαβαν οι πολλοί και οι καλοί.
Φίλες και φίλοι, ας κοιταχτούμε μεταξύ μας κι ας παραδεχτούμε ''πως χάσαμε'' στην κόντρα με τον κ. Τόλια. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Κάποιοι έκαναν τα πάντα για να τον απομακρύνουν και να...
φέρουν τις καλύτερες μέρες στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και τώρα παριστάνουν τις αθώες περιστερές και άρχισαν να λιβανίζουν άλλους υποψήφιους.
Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο κ. Τόλιας αλλά σίγουρα έχει πλέον δικαίωμα να ομιλεί, γιατί μάτωσε για την ομάδα σε δύσκολες περιόδους. Τον ''έφαγαν'' αυτοί που ήθελαν να κάνουν αυτά που θέλουν να κάνουν και τώρα.
Κανείς λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να απαγορεύσει στον κ. Τόλια να καταθέσει δικό του πλάνο για την ομάδα. Αυτοί που γελούν όταν ακούνε το όνομα του κ. Τόλια, είναι αυτοί που τον ποδοπάτησαν για να έχουν λόγο, για να γίνουν τα παπαγαλάκια και για να τρέχουν πίσω από την διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ για τους γνωστούς λόγους. Ο κ. Τόλιας είναι πολύ καλύτερος από αυτούς οι οποίοι μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.