Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τώρα είναι ευκαιρία για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Δεν υποτιμούμε κανέναν παράγοντα και δεν θέλουμε να μας παρεξηγήσουν. Ας μιλήσουμε όμως ειλικρινά. Ποιοι θέλουν σήμερα να βάλουν πλάτη;
-Ο κ. Ελευθεριάδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και προσφέρει σε αυτό. Αν θέλει τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να βγει δημόσια και να καταθέσει το πλάνο που έχει για την ομάδα. Αυτό δεν το καταθέτουμε σε αυτούς που τόσα χρόνια έχουν την ομάδα σε αυτό το χάλι, αλλά δημόσια. Θα κάνω αυτό και με αυτούς τους ανθρώπους. Θα βάλω αυτά και για αυτόν τον σκοπό.
Αγαπητέ Πρόεδρε, θα θυμώσεις αλλά θα σου γράψουμε αλήθειες.
Γιατί μπορείς να οδηγήσεις ψηλά...
τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αφού δεν μπόρεσες να οδηγήσεις την ΑΕΚ; Διέθεσες χρήμα, είχες ένα ρόστερ που το ζήλευαν όλοι, αλλά η ομάδα συνεχίζει στο τοπικό. Ακόμη και στο φετινό πρωτάθλημα και στο κύπελλο η ομάδα δεν πείθει, αν και έχει 20 ισάξιους ποδοσφαιριστές και μάλιστα τους καλύτερους της Εύβοιας. Έχεις έναν έμπειρο και καλό προπονητή και φυσικά σε κάθε θέση έχεις ανθρώπους που δουλεύουν.
Συγνώμη, κύριε Πρόεδρε, αλλά η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, παρά τις προσπάθειές σου, κόσμο δεν τράβηξε στο γήπεδο. Δεν απέκτησε οπαδούς και φίλους. Με το ίδιο πλάνο λοιπόν θα οδηγήσεις τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ; Φαντάζομαι πως όχι.
Σου ζητάμε λοιπόν να καταθέσεις δημόσια αυτό το πλάνο. Δεν έχεις τέτοια υποχρέωση αλλά αυτή είναι η δική μας πρόταση. Τα γράφουμε τώρα, για  να μην πεις πως δεν σου τα είπαμε.
...σε λίγο περισσότερα