Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ο κ. Ελευθεριάδης

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ κ. Γιάννης Ελευθεριάδης δείχνει να είναι αυτός που έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό ίσως να είναι λάθος από πλευράς διοίκησης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και θα έπρεπε να μην είχε γίνει.
Οι συζητήσεις, αν καταλάβαμε καλά, ξεκίνησαν πριν την επίσημη παραίτηση του κ. Στούπα, Προέδρου της ομάδας. Ποιοι λοιπόν συζήτησαν...
με τον κ. Ελευθεριάδη; Γνωρίζουν το ενδιαφέρον άλλων;
Ο κ. Ελευθεριάδης δεν έπρεπε, κατά την άποψή μας, να συζητήσει με μέλη της διοίκησης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ τα οποία, ενώ ακόμη δεν έκλεισαν 1 χρόνο από την ώρα που ανέλαβαν, οδηγούνται στην παραίτηση. Δεν έχουν, αν θέλετε, αυτή τη νομιμοποίηση. Ο κ. Ελευθεριάδης έπρεπε απλά να τους πει για το ενδιαφέρον του, το οποίο έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό, και να πάει η ομάδα στη Γενική Συνέλευση κι εκεί ο καθένας να πει την άποψή του. Πώς όμως θα έχει άποψη μέλος του Δ.Σ. το οποίο δεν έκανε πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε;  Κάπως έτσι πήρε τη διοίκηση ο κ. Κοτσάτος, κάπως έτσι στη συνέχεια ο κ. Στούπας και κάπως έτσι θα την πάρει τώρα κάποιος άλλος.
Αυτοί οι οποίοι θα στήριζαν τον Στούπα, τελικά δεν το έκαναν και τώρα προφανώς θέλουν να δώσουν την ομάδα, γιατί δεν μπορούν να συνεχίσουν οι ίδιοι.
Κύριε Ελευθεριάδη, θα σας λέγαμε να δώσετε στη δημοσιότητα την πρότασή σας για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, αν θέλετε τον κόσμο της Χαλκίδας δίπλα σας.