Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ...οι υποχρεώσεις

Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά αλλά ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ για να μπορέσει να συνεχίσει όπως είναι σήμερα στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, θα πρέπει να βρει περίπου 220.000 ευρώ. Αυτά είναι τα χρήματα που θα χρειαστεί, αφού το σύνολο για να λειτουργήσει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος φτάνει περίπου στις 300.000 ευρώ. Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, τότε έχουν δοθεί μέχρι σήμερα...
περίπου 70.000 ευρώ σε προκαταβολές, λειτουργικά έξοδα της ομάδας και άλλα.
Αν οι ποδοσφαιριστές συνεχίσουν στην ομάδα, τότε  θα πρέπει τις επόμενες μέρες να πληρωθούν τον μισθό του Σεπτεμβρίου. Αν φύγουν, τότε είναι εντάξει με τις προκαταβολές που έχουν πάρει.
Κύριοι υποψήφιοι για την Προεδρία του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει αυτά να τα ξέρετε και να μην παίξετε σε καμία περίπτωση με τις τύχες της ομάδας. Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν πρέπει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα  και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αναλάβετε την ομάδα και να ζητήσετε την οικονομική στήριξη από άλλους. Θα πρέπει να έχετε τα χρήματα για να λειτουργήσει η ομάδα και μετά να ζητήσετε να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι φίλοι της ομάδας. Αν δεν μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις της ομάδας, καλύτερα να την αφήσετε ήσυχη.